POLEMİK

Derin Futbol, magazin ikonuna sarıldı!

Son dönemde ekran rezaletleriyle gündemden düşmeyen Beyaz TV’nin Derin Futbol’u şimdi de bir magazin ikonuyla reklam yapma derdine düştü…

Beyaz TV'de yayınlanan ve sık sık skandallarla gündeme gelen Derin Futbol'da çıkış yolu aranıyor.

Son olarak canlı yayında mangal partisi yapıp, "Parası olmayan da yarım ekmek döner yesin", "öküz gibi yiyorsun" şeklindeki konuşmalarla televizyonculuk tarihinin "skandallar" sayfasına bir yaprak daha ekleyen Derin Futbol imaj düzeltmeye çalıyıyor.

Bu sefer de magazin ikonu Kerimcan Durmaz'ın adını kullanarak reklam yapma derdine düştüler.

Programın sunucusu Ertem Şener, programın daimi yorumcularından Abdülkerim Durmaz'ı kastederek, "Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz senin yeğeninmiş" dedi.

Abdülkerim Durmaz, bu iddiayı kesin bir dille yalanlamasına rağmen Ertem Şener, iddiasında ısrar etti.

Ertem Şener, kendisine destek vermesi için diğer yorumcular Sinan Ergin ve Ahmet Çakar'ı da tahrik etti.

Abdülkerim Durmaz, ısrarla iddiayı yalanlarken, "Yeğenim olsa niye saklayayım, böyle yalan yanlış şakalar yapıyorsunuz sonra binlerce mesaj geliyor" diye tepki gösterdi.

Bunun üzerine Ertem Şener elini artırarak, "Kerimcan Durmaz'ın TV 8'de program yapması için Rıdvan Dilmen'den ricacı olmuşsun. Rıdvan da arasının iyi olduğu Acun Ilıcalı'ya rica etmiş, ve Kerimcan Durmaz TV 8'de programa verilmiş" iddiasını gündeme getirdi.

Abdülkerim Durmaz'ın iddiaları ısrarla reddetmesine rağmen Ertem Şener ve diğer yorumcuların bu iddiayı kahkahalar eşliğinde sürdürmesi basit bir gündem olma çabası olarak görüldü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar