MEDYA KÖŞESİ

Deniz Çakır olayında gözden kaçan problem...Ersoy Dede yazdı

Star yazarı Ersoy Dede, Deniz Çakır'ın bir kafede başörtülü genç kızları taciz ettiği iddiasına yönelik soruşturma hakkında önemli bir uyarıda bulundu.

Deniz Çakır olayında gözden kaçan problem...Ersoy Dede yazdı

Deniz Çakır tartışmasının, "O sözü söyledi mi, söylemedi mi?" zemininde ilerlemesine itiraz eden Ersoy Dede, "Deniz Hanım günün sonunda, o kadınlar için, “Burası Arabistan mı?..” dediğini söylüyor.. Ama bunu kadınlara değil, dedikodusunu yaparken masasındaki arkadaşlarına ve kısık sesle söylemiş.. İşte arıza burada.." diye yazdı.

Başörtüsünün halen bazı zihinler için problem teşkil ettiğini vurgulayan Ersoy Dede, "Herkes alkol sorunundan kurtulabiliyor.. Fakat bu kafaları halledecek bir tedavi metodu yok." diye yazdı.

Deniz Çakır tartışmasında konuşmamız gereken asıl sorun, kodlama hatası


Bu “Yallah Arabistan’a” kavgası saçma sapan bir düzlemde ilerliyor. Müsaadenizle bir minik dokunuşla istikamet verelim.. Olay gerçek mi değil mi?.. Kim suçlu kim mağdur?.. Bu tartışma böylesi lüzumsuz gel-gitler arasında sürüyor.. Bakın Deniz Çakır o hanımlarla bir araya gelir birer kahve içerler, helalleşirler iş biter gider.. Ama asıl büyük problem ortada durmaya devam edecek.. Çünkü Deniz Hanım günün sonunda, o kadınlar için, “Burası Arabistan mı?..” dediğini söylüyor.. Ama bunu kadınlara değil, dedikodusunu yaparken masasındaki arkadaşlarına ve kısık sesle söylemiş.. İşte arıza burada.. Hatalı kodlama.. Bu genç kadına göre başörtüsü bir sosyal problem. İster yüksek sesle dile getirmiş olsun isterse arkalarından sessizce dedikodusunu yapsın.. Asıl halletmesi gereken bu düşünce yapısı. Şimdi tıp ilerledi.. Herkes alkol sorunundan kurtulabiliyor.. Fakat bu kafaları halledecek bir tedavi metodu yok. Ayrıca şunu da ekleyelim..“Ne işi var bu kızların burada” diyen adamla“Ne işiniz var kızım orada” diyen adam akrabadır..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar