POLEMİK

Deniz Akkaya'dan Cengiz Semercioğlu'na olay sözler! Kızı Ayşe ile bikinili paylaşım yapınca...

Cengiz Semercioğlu, kızıyla bikinili poz veren Deniz Akkaya’yı eleştirdi. Ünlü modelden cevap gecikmedi; Sen bu ülkede ahlaktan bahsedecek en son kişisin..

Deniz Akkaya'dan Cengiz Semercioğlu'na olay sözler! Kızı Ayşe ile bikinili paylaşım yapınca...

Cengiz Semercioğlu, Deniz Akkaya'nın kızı ile bikinili pozlar vermesini eleştirince olanlar oldu. Deniz Akkaya, Semercioğlu hakkında açtı ağzını yumdu gözünü.

Gazeteci Cengiz Semercioğlu, dünkü köşe yazısında Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe ile beraber bikinili pozlar vererek sosyal medyaya yüklemesini eleştirmişti.

Semercioğlu, köşe yazısında Akkaya'nın kızı Ayşe için ''Belki seni hiç affetmeyecek'' diyerek şunları yazmıştı:

"Bu kadarı yeter Deniz" başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi: "Deniz Akkaya, 9 yaşındaki kızı Ayşe'yle bir süredir mayo ve bikinili pozlarını koyuyor sosyal medya hesabına... Anne kız bir bikini markası için modellik yapıyorlar. O yaşta bir çocuğun işi bikini modelliği olamaz. Belki Ayşe, 30'unda bir bilim insanı olduğunda bu fotoğrafları çektirdiğin için seni asla affetmeyecek."

deniz akkaya

DENİZ AKKAYA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe ile sosyal medyaya yüklediği bu bikinili fotoğrafları eleştiren Cengiz Semercioğlu'na Akkaya'dan cevap gecikmedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akkaya, şunları söyledi: "Çok yanlış taşa çarptın. Hele evladımı bahane ederek. Yaptığın rezillikleri, el altından aldığın rüşvetler ile Cihangir'de yan yana dizdiğin evler ile sen de çocuklarına muhteşem bir baba profilisin. Sen bu ülkede ahlaktan bahsedecek en son kişisin. Para alışverişlerinde bikini giymemen seni ahlaklı yapmaz." 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar