GÜNDEM

Deneyimli gazeteci saldırıya uğradı!

Deneyimli gazeteci Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ, Türkiyem TV’de katıldığı televizyon programı sonrasında saldırıya uğradı...

Deneyimli gazeteci saldırıya uğradı!

Deneyimli gazeteci Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ, Türkiyem TV’de katıldığı televizyon programı sonrasında saldırıya uğradı.

Program çıkışında televizyon binasından ayrılan Demirağ’a 7 kişilik bir grup beyzbol sopalarıyla saldırdı.

Saldırı sonrasında yaralanan Demirağ, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ne (GATA) kaldırılarak tedavi altına alındı.

yavuz selim demirağ

Twitter hesabından açıklamada bulunan Murat Ağırel, “Bugün Türkiyem TV’de beraber program yaptık Yavuz Selim Demirağ ile birlikte. Program çıkışı evine bıraktım. Sahte plakalı doblo markalı araç ile bizi takip etmişler .Sonrasında ben vedalaşıp ayrıldıktan 2-3 dakika sonra Yavuz ağabeye saldırmış alçaklar. Gata da yoğun bakımda ..” ifadelerini kullandı.Konuya ilişkin yine Twitter hesabından yaptığı canlı yayınla açıklamalarda bulunan Murat Ağırel, “Kendisini eve ben bırakmıştım. Benim arkamdan siyah bir Doblo durmuş ve Yavuz ağabeye saldırmışlar. Beni de takip etmişler. Daha sonra kızı, Yavuz ağabeyin saldırıya uğradığını öğrendim. Geri dönmemin doğru olmayacağını söylediler. Yavuz ağabeyin durumu iyiymiş.” dedi.

Demirağ, 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişimini mercek altına aldığı “Fetullah’a Selam Kumpasa Devam” adlı çalışması ile adından söz ettirmişti. Demirağ, “İmamların Öcü” adlı kitapla Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki FETÖ yapılanmasına ışık tutan bir çalışmaya da imza atmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar