GÜNDEM

Demet Şener radyodan aşk ilanı yaptı!

14 yıllık eşi İbrahim Kutluay’dan çekişmeli geçen dava süreci sonunda rekor tazminat alarak boşanan Demet Şener, Radyo Viva’da katıldığı 'Ağır Masa' adlı programda yeni hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Demet Şener radyodan aşk ilanı yaptı!

Programa başlarken çok mutlu olduğunu ve hayatında herşeyin yolunda gittiğini belirten Demet Şener, “İyiyim çok mutluyum. Omuzumdaki ağır yükler gitti. Herkes mutlu olmayı hak ediyor. Bence ben de zor bir süreçten çıktım. Karşıma da çok güzel biri çıktı. Böyle güzel bir aşk yaşıyoruz saklamadan, çok yeni ama çok mutluyuz” dedi.

'Duygularımdan eminim niye saklıyayım'

İlişkisini sosyal medyadan ilan etmesi sorulan Şener, “Bir şeyden emin olduğunuz sürece saklama ihtiyacı duymuyorsunuz. Ben hayatımın hiçbir döneminde hiçbir şey saklamadım.

Bütün sevdiğim insanları da ben söylemek istedim. Sonuçta bir duygundan eminsiniz o yüzden de saklama ihtiyacı duymadım.

'Keşke adam gibi bitseydi'

Boşanma süreciniz çok uzun sürmesi ile ilgili olarak ta konuşan Demet Şener, “Şöyle söyliyim hiçbir zaman herşey sizin elinizde olmuyor. Ben de gönül ister ki bunları duyduktan sonra konuşayım anlaşayım. Hayatıma iki buçuk yıl önce böyle başlıyayım. Ama kısmet öyle değilmiş. Tabii ki bunun en güzeli iki tanınmış insansınız pırlanta gibi iki tane çocuğunuz varsa bunu adam gibi bitirmektir. Ama dediğim gibi bu benim elimde olan bir şey değildi. Mecburen bu süreci böyle yaşadım. Çok iyi idare ettiğimi inanıyorum kendi açımdan. Ben çok yıprandığım ama çocuklar açısından güçlü anne oldum. Bu rengi çok güzel yürüttüğümü düşünüyorum. Hiçbir şeyi onlara yansıtmadan. Onların yanında her zaman güçlü ve dik durdum. Bu şekilde onlarda gayet mutlu hayatlarına devam ettiler. O yüzden karşı tarafı da hiçbir zaman kötülemedim. Bir taraftan bir tarafın yaptığı yanlıştı ve bunu yapan ben değildim. Her şeyi biliyor ve görüyor çocuklar. Onlar her şeyi görüyor ve algılıyorlar. O yüzden çetrefilli işlere gerek yok bu hayatta” dedi.

'Keyfim ne isterse onu yapacam'

Zirvede olan kariyerini evlenince bıraktığı hatırlatılan Şener, “Hayatımın hiçbir döneminde böyle hiçbir şeyi bırakmış gibi hissetmedim. Çünkü benim örneğim hiçiryerde yok. 17 yıl önce bırakmış sonra hiçbir şey olmamış gibi geri dönebilen başka kimse yoktur herhalde. Hiçbir şeyden pişman değilim. Şu anda iki tane kendini güvende sevgi dolu hayata iyi bakabilen iki tane çocuğum var. Keyfim ne isterse onu yapacağım” dedi.

'Cenk adam gibi adam'

Yeni bir aşka yelken açtığı iş insanı Cenk Küpeli hakkında romantik açıklamalarda bulunan Demet Şener, “Hiç bir şekilde onun kim olduğunu bilmeden ona aşık oldum. Beni bilmemesinin imkanı yoktu ama Birbirimizi hiç tanımıyorduk. Yani sevgi aşk böyle bir şey. Bence çok cesur, beni ve iki tane çocuğum var. Bu durumu kaldırmak herkesin harcı değil. Adam gibi adam derler ya öyle birisi” dedi.

'Benim alnım açık'

Boşanma süresinde çocuklarının en az şekilde durumu atlatmalarını sağladığını belirten Şener, “ Hayatta önemli olan insanın anlının açık olması. çocuklarıma verilmeyecek hiçbir hesabım yok. Veremeyecek olanlar düşünsün onu. Ben değil o yüzden. Her şeyin hayatta insanlar için olduğunu anlatınca Güvenli ortamlarını bozmayınca onlarda mümkün olduğu kadar az yara alıyorlar. Tabii ki benim için önemli şey” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar