GÜNDEM

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika kaza geçirdi

Ünlü oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, İzmir'de trafik kazası geçirdi. Çeşme istikametine giden otomobilin devrilmesi sonucu yaralanan Çika'nın tedavi altına alındığı belirtildi.

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika kaza geçirdi

İZMİR'in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika ile 1 kişi yaralandı. Emniyet kemeri takmadığı için araçtan fırlayan Zafer Çika'nın durumunun ağır olduğu belirtilirken yaralıların durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaza saat dün 18.30 sıralarında İzmir- Çeşme Otoyolu İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında meydana geldi. Havayolu ile İzmir’e gelen Zafer Çika, buradan Muammer Renda yönetimindeki 35 S 7580 plakalı Pick-Up ile Çeşme’ye gitmek üzere yola çıktı. Araç, İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan Pick-Up, ardından şarampole yuvarlandı.

Emniyet kemeri takılı olmayan Çika araçtan fırlamış

Kazanın ardından otoyolda bulunan sürücüler, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, sürücünün yanında oturduğu anlaşılan Zafer Çika’nın, emniyet kemerinin takılı olmaması nedeniyle kaza sırasında aracın ön camdan fırladığını belirledi. İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla karayoluna çıkartılan yaralılara ilk müdahale buradaki sağlık ekibi tarafından yapıldı. Durumu ağır olduğu öğrenilen Çika ile Renda, ardından ambulanslarla dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Pick-Up çekici ile şarampolden çıkartılırken, kaza nedeniyle otoyolda trafik akışı, kontrollü şekilde sağlandı.

Sevenleri hastaneye akın etti

Hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan Zafer Çika’nın hemen ameliyata alındığı öğrenildi. Çika'nın, operasyonun ardından yoğun bakım ünitesine yatırıldığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.  Aynı hastaneye getirilen Çika'nın şoförünün tedavisi devam ediyor. 

Kazanın duyulmasının ardından Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna başta olmak üzere futbol, iş ve sanat dünyasından çok sayıda kişi hastaneye gelerek Zafer Çika’nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.  

Sabah uçağını kaçırmış

Bu arada kaza ile ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıktı. Aracı Muammer Renda’nın kullandığı kesinlik kazanırken, Zafer Çika’nın İstanbul’dan sabah saatlerinde İzmir’e gelmeyi planladığı uçağı kaçırdığı için saat 17.00’de kente geldikten sonra Çeşme’ye gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Akbağ İzmir'e gitti

Zafer Çika'nın yakınları ve arkadaşları da hastanedeki endişeli bekleyişlerini sürdürüyor.  Kaza haberini öğrenen ve oldukça üzgün olduğu öğrenilen Demet Akbağ, hava yoluyla İzmir’e gelmek üzere yola çıktı. Sanatçı Akbağ’ın İzmir’e iner inmez eşinin tedavi gördüğü hastaneye gideceği belirtildi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar