MEDYA KÖŞESİ

Demet Akalın'ın evini gözetleyecekler! Özay Şendir yazdı

Milliyet yazarı Özay Şendir, Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin anlaşmalı boşanma kararına ilişkin bir yazı kaleme aldı. Şendir, Akalın'ın çok zor bir seçim yaptığını söyledi.

Demet Akalın'ın evini gözetleyecekler! Özay Şendir yazdı

Demet Akalın- Okan Kurt'un boşanmasına kendilerinden sonra en çok alacaklıların avukatlarının üzüldüğünü söyleyen Milliyet yazarı Şendir, "Ünlü bir kadının, yeri yurdu belli bir adresine, medyanın da haber yapacağı şekilde haciz götürme imkanları kalmadı artık.Şimdi Kurt’un taşınacağı adresi bulmak, sonra da orada kayda değer bir eşya bulmak için uğraşacaklar. Ancak bu, işin sadece bir yanı..." dedi.

Ayrılık konusunda ahkam kesmeden önce herkesin kendine sorması gereken bir soru olduğunu söyleyen Şendir, Demet Akalın'ın “Yaşamayan anlamaz” sözünün haklı olduğunu söyledi. 

DEMET AKALIN’IN EVİNİ GÖZETLEYECEKLER...

Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin boşanmasına, kendilerinden sonra en çok alacaklıların avukatları üzülmüştür. Ünlü bir kadının, yeri yurdu belli bir adresine, medyanın da haber yapacağı şekilde haciz götürme imkanları kalmadı artık.

Şimdi Kurt’un taşınacağı adresi bulmak, sonra da orada kayda değer bir eşya bulmak için uğraşacaklar. Ancak bu, işin sadece bir yanı...

‘Hacizden kurtulmak için göstermelik bir boşanma mı?’ bu diye tüm imkanlarını seferber edecek aynı zamanda alacaklı avukatları. Kurt’un boşandıktan sonra, gerçekten evini ayırıp ayırmadığını, gece ortak evde kalıp kalmadığını kontrol edecekler?

İmkan olursa, tekrar eve girip Kurt’un giyim eşyalarının gidip gitmediğini ve evde bir izi olup olmadığını kontrol edecekler. Eğer bir iz ya da delil bulurlarsa, hem alacağı tahsil etmek için uğraşacak hem de yasal yeni bir süreç başlatacaklar.

Bu, Akalın’ın mücadelesinin sadece bir yanı...

Diğer yanda medyadan gelen ‘İyi günde-kötü günde birlikte olma yemini etmediniz mi?’ eleştirileri var.

Bu konuda ahkâm kesmeden önce, herkesin kendine sorması gereken
bir soru var:

Eşiniz kaynaklı borçlar bırakın sizi, çocuğunuzun geleceğini tehlikeye atacak noktaya gelse, siz ne yaparsınız?

Zor, çok zor bir seçim yaptı Demet Akalın, “Yaşamayan anlamaz” derken, çok haklı...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar