GÜNDEM

Demet Akalın ile Şeyma Subaşı arasında Tv8 krizi!

Demet Akalın, kardeşinin Tv8'den kovulmasında Şeyma Subaşı'nın parmağı olduğunu iddia ederek sosyal medyadan çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Demet Akalın ile Şeyma Subaşı arasında Tv8 krizi!

Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda Tv8'in patronu Acun Ilıcalı ile tek celsede boşanan Şeyma Subaşı'yı sosyal medyadan topa tuttu. Subaşı ile yaşadığı 'şehit' polemiği yüzünden kardeşinin işten kovulduğunu iddia eden ünlü şarkıcı, zehir zemberek sözler sarf etti.

Hatırlanacağı üzere Demet Akalın, şehit haberleri geldiği anda Şeyma Subaşı'yı dans videosu koyduğu için uyarmıştı. Bu uyarının hemen ardından da Akalın'ın kardeşi Emir Çağ Adanur'un Tv8'deki işine son verilmişti. Bir magazin sayfasının yaptığı Acun haberinin altına yorum yapan Akalın, kardeşinin kanaldan kovulmasında Şeyma Subaşı'yı sorumlu tutarak şunları dile getirdi;

"Kardeşim, Tv8'den kovuldu, olsun. Biz yine de patrona küsmedik. 'Bir bildiği vardır' dedik. Kardeşimi de evladımı da gözümün önünden ayırmam. Emanet onlar bize yukarıdan."

"Şeyma'yı bomba patlarken dans videosu koydu diye uyarmıştım! 2 sene kablo taşıyarak emek verdiği TV8'den bir hafta sonra kovuldu!  Ne şakasındanbahsediyorsunuz hanımefendi! Demek ki işe sokup çıkarmak sizin elinizdeydi. Yazık! Çocuğun psikolojisinin içine etmiştin olsun iyi niyet iyidir"

Demet Akalın ile Şeyma Subaşı arasında Tv8 krizi! Meğer ekmeğiyle oynamış - Sayfa 3

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar