MEDYA KÖŞESİ

Demet Akalın çağrıldığı her organizasyona gidiyor mu?

Ersoy Dede, sınıra destek için giden ünlüler arasında yer almayan ve buna tepki gösteren Demet Akalın'ı köşesine taşıdı.

Demet Akalın çağrıldığı her organizasyona gidiyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Oğulpınar Sınır Karakolu'na ziyarette bulundu. Erdoğan ile Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve askerlerle buluşmak için Hatay'a gelen çok sayıda sanatçı ve sporcu da Oğulpınar Hudut Karakolu'nda yer aldı.Bu ünlüler arasında yer almayan Demet Akalın da sosyal medya üzerinden sitem etti."Bizi arayan olmaz canm! Tekel! De" ifadelerini kullandı.

Ersoy Dede bugünkü yazısında Demet Akalın'ın bu tepkisine yer verdi.
Akalın'ın birçok organizasyona katılmadığını yazan Dede, " Şeytan sor diyor; “Hande Yener’i aldınız beni almadınız..” kavgası mı yoksa bu? " dedi.

ERSOY DEDE'NİN YAZISI

Hatay sınırında sanatçıların sporcuların gazetecilerin bir arada olduğu muhteşem bir program yapıldı. Kimler yoktu ki?.. Yüzlerce sanatçı.. Elbette biz organizasyonu izleyenler için sanki herkes oradaymış gibi geliyor ama programa dahil olmak isteyip de bir nedenle bulunamayanlar da gönül koymuş anlaşılan. Misal Demet Akalın... Davet edilmediğini söylüyor. Olabilir mi?.. Elbette. Peki neden?. Acaba ‘kesin gelmez yine’ deyip listeden çıkarmış olabilirler mi?. Zira benim bildiğim Demet Akalın, böyle protokoler organizasyonlarda kalabalık ekiple birlikte olmaktan çok da hoşlanan biri değil.. Cumhurbaşkanımızın ev sahipliğindeki Yeni AKM tanıtım toplantısına da gelmedi, Enerji Bakanımız Berat Albayrak’ın Enerji Veren Kadınlar Ödül Törenine de, Emine Erdoğan Hanımefendi’nin ev sahibi olduğu Cevahir’deki Çocuk İstismarı konulu toplantıya da.. Hoşlanmıyor galiba.. İyi de neden kızdı peki bu defa?. Şeytan sor diyor; “Hande Yener’i aldınız beni almadınız..” kavgası mı yoksa bu?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar