GÜNDEM

Defne Samyeli ve kızı Deren Talu'ya hangi diziden teklif gitti?

Defne Samyeli ve kızı Deren Talu'ya Felix Medya'nın yapımcılığını üstlendiği 'Yüksek Topuklar' isimli diziden teklif gittiği ortaya çıktı.

Defne Samyeli ve kızı Deren Talu'ya hangi diziden teklif gitti?

Yıllara meydan okuyan fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Defne Samyeli, son dönemde sahne çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Aynı zamanda oyunculuk tekliflerine de sıcak bakan Samyeli, geçen sezon 'İstanbullu Gelin' dizisinde Garip'in (Tamer Levent) eski eşi Siren karakterine hayat vermişti.

Defne Samyeli'ne son olarak Felix Medya'nın yapımcılığını üstlendiği 'Yüksek Topuklar' isimli diziden teklif gittiği öğrenildi. Eda Teksöz'ün yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Defne Samyeli'ne ajans patronu rolünü oynaması önerildi.

Genç bir manken kız ve arkadaşlarının hikâyesini anlatacak olan dizide Samyeli'nin 22 yaşındaki kızı Deren Talu'ya da başrol teklifi gittiği ortaya çıktı. Yurtdışında eğitim alan ve kariyerini oyunculuk alanında devam ettirmek isteyen Deren Talu'nun, geçen yıl 'Hakan Muhafız' başta olmak üzere birçok dizi ve film projesi için görüşme yaptığı gündeme gelmişti.

Bu sezon da yeni senaryoları değerlendiren Deren Talu'nun annesi Defne Samyeli'yle aynı projede rol alıp almayacağı merak konusu oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar