GÜNDEM

Defne Joy Foster'ın annesi isyan etti: İki elim iki yakasında ...

2011 yılında vefat eden oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster, Zincirlikuyu kabristanındaki mezarı başında anıldı.

Defne Joy Foster'ın annesi isyan etti: İki  elim iki yakasında ...

Defne Joy Foster'ın vefat etmeden önce evlendiği ve Can Kılıç Solmaz adında bir oğlunun da bulunduğu eski eşi Yasin Solmaz, anma törenide katılmadı. Kızının mezarı başında yakınlarından oluşan küçük bir kalabalık ile kızını anan anne Hatice Foster, torununu görememekten yakındı: Torunumu göremiyorum, başka şehirde yaşıyorlar. Gelen de yok, giden de yok.

Anne Foster, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Onu çok özledim, ona topraklar doydu, ben doymadım, onsuz hayat çok kötü. Ne yapayım, Allah'ın kaderi. Bunu kızıma yapanlar 5 katını çeksin, Torunumu da göremiyorum, fotoğrafları ile mutlu oluyorum, 8 ayda bir senede bir belki. Bodrum'da yaşıyorlar, onlara mal mülk para kalacağını sanıyorlar ama bir şey alamayacaklar" dedi.

Hatice Foster, kızını vefatının gecesinde bırakıp giden ve bu ndenle 3 ay ceza alan Kerem Altan'a tepki gösterdi: Sen kızı bırak, can çekişirken sokaklarda doktor ara, iki elim iki yakasında onların, bana bir 'başın sağolsun' demediler. 35 yaşındaki evladımı aldılar, torunum anasız büyüdü. Yazık değil mi ona?

"CEZA BİZİ TATMİN ETMEDİ"

Mezarlıktaki anma töreninde Defna Joy Foster'ın vefatının ardından gelinen süreçleri özetleyen avukat Ayşegül Mermer, şu açıklamayı yaptı:

"Dava sonuçlandı, Kerem Altan yardım ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmemekten cezalandırıldı, çok ciddi hukuk mücadelesi verdik, bizim iddialarımız kabul görüp 3 ay ceza aldı, tabii ki bu ceza vicdanları rahatlatmadı"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar