GÜNDEM

Davutoğlu yayını olay oldu! Yavuz Oğhan'ın programına son verildi

Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz'ın Ahmet Davutoğlu'yla yaptığı Youtube yayını olay oldu. Yavuz Oğhan'ın RS FM'de yaptığı programlar bitirildi. Akif Beki ve İsmail Saymaz "SETA Raporu"nu işaret etti.

Davutoğlu yayını olay oldu! Yavuz Oğhan'ın programına son verildi

Ahmet Davutoğlu dün Bidebunuizle Youtube kanalından Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz'ın sorularını cevaplamıştı. 

Çarpıcı açıklamaların yer aldığı yayın sonrası programı yapan 3 gazetecinin de RS FM'deki programlarına son verildi. 

Yavuz Oğhan haberi Twitter'dan duyurdu:

yavuz oğhan


"Türkiye’de hiç bir iyi iş cezasız kalmaz, dün Davutoğlu ile mülakat yaptık bugün programlarımız bitti, üstelik yayını kendi YouTube kanalımızdan yaptığımız halde, #bidebunudinle ile @makifbeki ve @ismailsaymaz la yaptığımız #söylemesibizden artık RS FM’de değil."

yavuz oğhan

AKİF BEKİ: BİZ KOVULMAKTAN SIKILDIK

Yavuz Oğhan'ın tweetinin ardından Karar yazarı Akif Beki de "Ben 'SETA raporu' diyeyim, gerisini siz anlayın. Bu kaçıncı tur, biz kovulmaktan sıkıldık hedef gösterenler kovdurmaktan sıkılmadı." diyerek tweet attı. 

akif beki

İSMAİL SAYMAZ: SETA RAPORUNUN GEREĞİ YAPILDI

Programına son verilen bir diğer isim İsmail Saymaz da Akif Beki gibi SETA raporunu işaret etti. Saymaz "SETA raporunun “gereği” yapıldı. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile söyleşi yaptığımız için RS FM, Yavuz Oğhan ve Akif Beki ile birlikte hazırladığımız ‘Söylemesi Bizden’ programını sonlandırdı" dedi.

ismail saymaz


SETA RAPORUNDA NE OLMUŞTU?

Kısa bir süre yayınlanan gündeme bomba gibi düşen SETA raporunda uluslararası medya kuruluşlarının Türkiye faaaliyetleri konu edilmiş ve bu yayın kuruluşlarında çalışan gazetecilerin kimlerle ilişkisi olduğu raporlaştırılmıştı. 

 






ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar