GÜNDEM

Darbe Komisyonu'ndan Doğan Medya'ya teşekkür

Darbe Komisyonu Başkanı Reşat Petek, darbe gecesindeki tavrı nedeniyle her gittiği yerde Doğan Medya'nın özverili gayretini anlattığını söyleyip, teşekkür etti.

Darbe Komisyonu'ndan Doğan Medya'ya teşekkür

TBMM FETÖ ve 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyeleri Marmaris’te incelemelerde bulundu... Programa CHP’li üyeler katılmadı....

Komisyon Başkanı AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, “15 Temmuz gecesi medyanın darbe kalkışmasının önlenmesinde rolü çok büyüktür. Gittiğimiz her yerde Doğan Medya’nın özverili çalışmalarını anlatıyoruz. Doğan Medya’ya teşekkür ederiz” dedi.

GİTTİĞİMİZ HER YERDE ANLATIYORUZ

Komisyon Başkanı Petek, “Gittiğimiz her yerde Doğan Medya ve diğer basın mensuplarının özverili çalışmalarını anlatıyoruz. Hakikaten ayrım yapmadan söylüyorum. Doğan Medya olarak hükümet arasında iyi olmayan, hatta AK Partili vekillerin yayınlarına gitmediği, yayın politikasını eleştirdiğimiz durumlar olmuştu. O gün Cumhurbaşkanımızı ‘Facetime’a çıkaran ve Marmaris’te tüm Türkiye’ye ilk çağrısını duyuran Doğan Medya’ya teşekkür ederim. CNNTürk’ten Hande Fırat’ı komisyonumuza çağırarak dinledik ve kendisine teşekkür ettik.” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar