GÜNDEM

Cüneyt Özdemir 'Sadece Şeyma' kitabını ti'ye aldı! Şeyma Subaşı'na olay çağrıda bulundu

Son YouTube videosuna Şeyma Subaşı'nın 3 editörle çalışarak çıkardığı kitaptan okuduğu satırlarla başlayan gazeteci Cüneyt Özdemir, çağrısıyla gündeme gündeme oturdu.

Cüneyt Özdemir 'Sadece Şeyma' kitabını ti'ye aldı! Şeyma Subaşı'na olay çağrıda bulundu

Geçtiğimiz aylarda kitap çıkaracağını ve kendi hayatından kesitleri anlatacağını söyleyen Şeyma Subaşı, büyük tepki çekmişti. Sonunda kitabını çıkaran Subaşı, okuyanlar tarafından da eleştiri almıştı. Gazeteci Cüneyt Özdemir ise, sosyal medyadan kitabı okuyacağını belirterek Şeyma'yı birlikte okumaya davet etti.

Son videosunun girişinde kitaptan bahsetmeden önce birkaç satır okuyan Cüneyt Özdemir, kendisini gülmekten alıkoyamadı. Özdemir, kitaptan bahsettiğinde ise "Şeyma, Sayın Şeyma Subaşı, siz yazmışsınız biz de okuyacağız tabii ki. Bakıyorum, gayet afili bir kitap yazmışsınız." yorumunda bulundu.
Cüneyt Özdemir 'Sadece Şeyma' kitabını ti'ye aldı! Şeyma Subaşı'na olay çağrıda bulundu - Sayfa 2
Videonun devamında biraz kitaptan bahseden Özdemir, konuşmasına şu şekilde devam etti; "Bakıyorum fotoğraflar, alıntılar, anılar, günlükler,  çeşitli detaylar, kıskançlıklar, perde arkası, yemek tarifleri…"
Cüneyt Özdemir 'Sadece Şeyma' kitabını ti'ye aldı! Şeyma Subaşı'na olay çağrıda bulundu - Sayfa 3

Ben 13 kitap yazdım bir editörle çalıştım: "Gerçi siz yazmamışsınız 3 tane editör yazmış, ÜÇ. Ben 13 kitap yazdım hep bir editörle çalıştım. Şeyma Subaşı bir kitap yazdı 3 editörle çalışıyor."

Cüneyt Özdemir 'Sadece Şeyma' kitabını ti'ye aldı! Şeyma Subaşı'na olay çağrıda bulundu - Sayfa 5

Şeyma'ya çağrıda bulundu: Kitaptan bahsettikten sonra ünlü isme seslenen Özdemir, "Ya gel Şeyma Subaşı, şu kitabı beraber okuyalım gerçekten. Madem bu kadar güzel kitap yazmıştın, iddialı olduğunu söylüyorsun, bu kitabın bir yere varacağını düşünüyorsun. Üzerine şöyle yan yana gelip okuyalım." çağrısında bulundu. Şubaşı'nın bu çağrıya yanıt verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

Cüneyt Özdemir 'Sadece Şeyma' kitabını ti'ye aldı! Şeyma Subaşı'na olay çağrıda bulundu - Sayfa 6

"Aa çok cesur yazmış": Öte yandan eski Survivor yarışmacısı Bennu Gerede'nin de kitabını yorumlayan Özdemir, “Arkadaşım bu kitabı yanımda okuyordu, abi dedim dur ne yapıyorsun çoluk çocuk var. İşte millet diyor “Aa çok cesur yazmış”, ne cesuru koy poşete yani” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar