GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bomba Cemal Kaşıkçı çıkışı

AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemal Kaşıkçı olayına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bomba Cemal Kaşıkçı çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili ''Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü ayan beyan ortada. Bu cesedi göstermeniz lazım. Bu 18 kişi Kaşıkçı'nın kimler tarafından öldürüldüğünü biliyor. Fail bunların içinde değilse o zaman yerli işbirlikçi kim?.'' dedi.

AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları...

SUUDULERİN AÇIKLAMALARI ÇOCUKÇAYDI
- O da Kaşıkçı'nın konsolosluktan çıktığı ifadesiydi burası komikti. Çıkarak da dışarıda bekleyen nişanlısını almayacak. Bu çocukça açıklamalar devlet ciddiyeti adamlığı ile uyuşmaz. Suudi yetkililerinden yapılan açıklamalar bizi farklı bir endişeye sevk etti. Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü ayan beyan ortada. Bu cesedi göstermeniz lazım. Bu 18 kişi Kaşıkçı'nın kimler tarafından öldürüldüğünü biliyor. Fail bunların içinde değilse o zaman yerli işbirlikçi kim?. Sıradan bir mesele değil aslında fail belli. Elimizde bilgiler, belgeler var, gün ola harman ola.

PAZAR GÜNÜ SUUDİ BAŞSAVCI GELİYOR
- Pazar günü Suudi Başsavcı Türkiye'ye gelecek. O son açıklanan yerli işbirlikçi kim? Bu 15 kişiyi Türkiye'ye gönderen kim artı 3 18. Bunlar tutuklandı ama ben kendilerine söyledim dedim ki siz konuşturmasını bilirsiniz bu 18'in içinde ne dönmüşse bu dolapların bunların içinde. Konuşturamıyorsanız olay İstanbul'da vuku bulmuştur o zaman bunları bize teslim edin biz yargılayalım.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar