TV HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan sürpriz hediyeyi canlı yayında gösterdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber ve Atv ortak yayınında tarihi anısını ilk kez anlattı. Küçük bir kızın kendisine yolladığı mektubu okuyan Başkan Erdoğan, zarfın içindeki hediyeyi de gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sürpriz hediyeyi canlı yayında gösterdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber-ATV ortak canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtları, değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çok enteresandır. Yola çıkarken bir küçük yavrunun bir hatırası vardı. Ben onu bugüne kadar sakladım. Bu programda halkımla bunu paylaşayım dedim. Bugün de onu yanımda getirdim. Numarayı da koymuş." diyerek bir kız çocuğunun, bileklik ve 50 lira parayla birlikte verdiği mektubunu okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okuduğu mektup şöyle:

"Merhaba Cumhurbaşkanım. Ben Gülderen Yiğit. Biz ailece sizleri çok seviyoruz. Televizyondan her zaman takip ediyoruz. Siz ekrana çıktığınızda kardeşime 'Tayyip Dede' dedirtmeye çalışıyoruz. Ben bu bilekliği artık kullanmıyorum. Bu yüzden size veriyorum. Sizler de bu bilekliği ve parayı, devletimizin ihtiyacı için kullanırsanız mutlu oluruz. Cumhurbaşkanım, Allah sizi başımızdan eksik etmesin. İnşallah bu seçimde de siz kazanırsınız. Cumhurbaşkanım, eğer boş vaktiniz olursa bizi bu numaradan arayabilirsiniz. Tabii bu aramanızda bir sesinizi duymuş oluruz."

Erdoğan, mektupta çocuğun annesinin, babasının, kardeşinin adını verdiğini aktararak, "Bu da Gülderen'in bilekliği. Para da burada, 50 lira." dedi.

"Bütün yorgunluğunuzu alıyordur." değerlendirmesi üzerine Erdoğan, "Almaz olur mu? 50 lira. Bir 20'lik, üç tane 10'luk. Gülderen, gözlerinden öpüyorum. İnşallah ekrandasındır bu akşam, izliyorsundur. Okul zamanı da aynı zamanda. Gülderen'in o küçücük bileğinden gelen, üzerinde kalplerin de olduğu, o da tabii 'Kalbimizdesin' demek. Ben de gözlerinden öpüyorum. İnşallah bu seçimlerin en büyük sermayesi bu." ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar