GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhan Gencebay'ın yeni eserinden muhalefete yüklendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 'Büyük Samsun Buluşması'nda konuştu. Erdoğan, Orhan Gencebay'ın yeni bestesini müjdeledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhan Gencebay'ın yeni eserinden muhalefete yüklendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'daki 'Büyük Samsun Buluşması'nda konuştu. Orhan Gencebay'ın yeni eserine dikkat çeken Erdoğan yeni şarkı üzerinde  Millet İttifakı'na yüklendi.

Orhan Gencebay'ın yeni eserine dikkat çeken Erdoğan şöyle konuştu: "CHP ve HDP bundan da rahatsız oluyor. Bizim milletimizle dertleşmemize, buluşmamıza tepki gösteriyorlar. Az önce özellikle Orhan Bey'in güftesini yaptığı eser, hele hele bestesi çıkınca sen seyret bunların feryadını.

Bu eser hem yerli hem milli

Bu eser çok yerli, çok milli bir eser. Müsaade ederseniz ben de kullanırım. Berhudar oldum. 780 kilometre karelik vatan toprağını bir gergef gibi kardeşlikle dokumamızdan bu beyler rahatsızlık duyuyor. 82 milyon ferdin her birini kucaklamamızdan eş başkanlar rahatsız oluyorlar

Orhan Gencebay'ı dinleseler anlayacaklar

Taşıma, bindirilmiş kıta diyerek şu dayanışmamıza çamur atıyorlar. Kömürcü, makarnacı, patatesçi diyerek miting meydanlarına koşan onbinlere hakaret ediyorlar. Tekirdağ'da mitingteydim. Çok kalabalıktı. Biraz önce kendisi vardı. Demek ki onu rahatsız ediyor. Bize kara çalmak, milletimize hakaret etmek yerine şöyle dizlerini kırıp, birkaç Samsun türküsü biraz Orhan Gencebay şarkısı dinleseler, belki aramızdaki muhabbeti daha iyi kavrayacaklar."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar