DİZİ DÜNYASI

Çukur'da final öncesi flaş gelişme! Ünlü oyuncu kadroya katıldı

Show TV'de yayınlanan ve Pazartesi günlerinin reyting rekortmeni olan Çukur dizisine sezon finali öncesi bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Çukur'da final öncesi flaş gelişme! Ünlü oyuncu kadroya katıldı

Önceki akşam yayınlanan 62. bölümüyle izleyenlerini soluksuz bırakan Çukur dizisinde sezon finali öncesi yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz bölümlerde dizinin kilit isimlerinden Dilan Çiçek Deniz, Erkan Avcı ve Berkay Ateş'in kadrodan ayrılmalarından sonra, Çukur'a yeni bir ismin dahil olduğu öğrenildi.

27 Mayıs'ta sezon finali yapacak dizinin kadrosuna Feridun Bozdeveci katıldı. Daha önce "Arka Sokaklar", "Akasya Durağı" ve "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" gibi sevilen projelerde rol alan Bozdeveci, "Çukur"da Süleyman karakterini canlandıracak.
feridun bozdeveci
Feridun Bozdeveci kimdir?
Bozdeveci, 23 Haziran 1985 tarihinde Denizli'de dünyaya geldi. Genç oyuncu, lise eğitimine kadar olan hayatını Denizli'de geçirdi. Liseden mezun olduktan sonra ailesinin işlerine yardımcı olmakla ilgilenen Feridun Bozdeveci, üniversite eğitimi için İstanbul'a gitti.
Hem bilgisayar mühendisliği bölümü üzerine, hemde oyunculuk üzerine eğitimler aldı. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Özel Dialog Anlatım İletişim Kursu'nda aldığı oyunculuk, diksiyon eğitimleri sonrasında ilk başlarda tiyatro oyunlarında yer aldı.
Oyunculuk kariyerinde ilk dizi deneyimini 2019 yılı itibariyle devam eden Arka Sokaklar dizisinin 2010 yılında 5.sezonunda yaşamıştır. Dizide Efkan karakterini canlandıran Bozdeveci, aynı yıl içerisinde yine en çok izlenilen dizilerden birisi olan Akasya Durağı dizisinde 3.sezonda Baran karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkmıştır.
2010 yılına 4 dizi sığdıran oyuncu, Akasya Durağı dizisinden sonra Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Süeda Çil gibi isimlerin başrol oyuncuları arasında yer aldığı ''Kollama'' adlı dizide 3.sezonda Gazi rolü ile yer aldı. Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde oynadı.
2011 yılında Ana Yüreği, 2014 yılında Vahyin İzinde adlı dizide yer aldı. 2019 yılında ise Çukur dizisinde Süleyman rolünde oynamaktadır.
 
 
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar