DİZİ DÜNYASI

Çukur'da büyük ihanet... Yamaç'ı vuran kişi sonunda belli oldu!

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'un geçtiğimiz akşam ekranlara gelen 51. bölümünde 2 haftadır sorulan 'Yamaç'ı kim vurdu?' sorusu yanıt buldu.

Çukur'da büyük ihanet... Yamaç'ı vuran kişi sonunda belli oldu!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da Yamaç'a ihanet eden ve silahla vuran kişinin en yakın adamlarından Metin olduğu ortaya çıktı. Yamaç'ı kimin vurduğunu araştıran Selim, sonunda aradığı cevabı bularak Metin’in evini bastı.

SELİM METİN'İ DURDURDU

Selim gelmeden evden çıkan Metin ise Yamaç’ın evine gitti. Karşısında eli silahlı Metin’i karşısında bir anda gören Yamaç şaşırsa da Metin’in gelişi af için oldu. Kafasına bir anda silah dayayan Metin’i ise Selim durdurdu.

çukur

METİN YAMAÇ'I NEDEN VURDU?

Metin’i karşısına alan Yamaç, neden yaptığını soruyor. Başka çaresi olmadığını anlatan Metin, olanları anlatıyor. Mahallenin çocuklarını kandırarak çocuğu kaçırılan Metin, Çeto ve Mahsun’un dediklerini yapmak zorunda kalıyor. Oğlunu kurtarmak için Yamaç’a sıkan Metin iş sonrası ise oğluna kavuşuyor.

YAMAÇ MAHALLEDEKİ KAVGAYI BİTİRDİ

Vartolu ve Cumali’nin kardeş kavgasını bitiren nokta Yamaç’ı gelmesi oluyor. Çukur’a gelip kavgaya noktalayan Yamaç, konuşmaya başlayınca Selim kanamasını görünce onu durdurmaya çalışsa da Yamaç vazgeçmiyor. Herkesten tek tek hesap soran Yamaç, Meke ve Ferhat’tan da hesap soruyor. Mahalledeki sorunu çözmek için enerjisinin son damlasına kadar kullanan Yamaç hastaneye geri dönüyor.

KARAKUZULAR HAREKETE GEÇTİ

Operasyon düzenlediği herkesi mekana toplayan Çeto, İdris ve Emmi’yi de mekana çağırıyor. Karşısında Çeto’yu gören İdris şaşırıyor. İdris ve Emmi büyük şaşkınlık yaşarken Çeto ise İdris’le yüzleşiyor.

Operasyonları süren Karakuzuların bu sefer ki durağı başka bir depo oluyor. Silah deposunu basan Karakuzular, mühimmatları kamyonlara yükledikten sonra roketlerin üstüne benzin döküp ateşe veriyor. Yine imzalarını bırakan Karakuzular, depoyu havaya uçuruyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar