GÜNDEM

CNN'de 'sıkı yönetim' 3 istifa getirdi...

CNN, ABD Başkanı Donald Trump'ın geçiş ekibinden bir kişinin Rusya ile ilişkileri olduğu iddiasıyla ilgili haberin ardından Rusya haberlerine sıkıyönetim getirdi... 3 gazeteci istifa etti...

CNN'de 'sıkı yönetim' 3 istifa getirdi...

CNN televizyonu, üç çalışanının istifalarını kabul ettiğini duyurdu...
 
Sputniknews'in haberine göre; CNN televizyonu, ABD Başkanı Donald Trump'ın geçiş ekibinden bir kişinin Rusya ile ilişkileri olduğu iddiasının yer aldığı bir haberin yayınlanması, daha sonra da geri çekilmesi ardından üç çalışanının istifalarını kabul ettiğini duyurdu.

KİMLER İSTİFA ETTİ?

CNN'den yapılan açıklamaya göre, istifalarını veren gazeteciler, söz konusu haberi yazan Thomas Frank, televizyonun araştırma bürosundan bir editör olan Eric Lichtblau ve bu büronun denetlenmesinden sorumlu olan Lex Haris.

CNN'de yayınlanan haberde, ABD Kongresi'nin, Rusya'daki bir yatırım fonu ile Trump'ın geçiş ekibinde yer alan ekonomist Anthony Scaramucci'nin ilişkilerini araştırdığı iddiası yer alıyordu.

O HABER İÇİN 'ÖZÜR' DİLENMİŞTİ

CNN yönetiminin yaptığı iç inceleme sonucunda haberin yayınlanmadan önce gerekli editoryal süreçlerden geçmediği, bu nedenle de geri çekildiği belirtmişti. Haberin yerineyse Scaramucci'den özür dilenen bir editör notu yerleştirilmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar