TV HABER

CNN Türk'ün kritik isminden ayrılık açıklaması

Demirören Medya Grubu’nun amiral gemilerinden CNN Türk’ten Demirören Medya Grubu’nda deprem etkisi yapan yeni atamalar ve ayrılıklar sonrası birçok koltuk için değişim rüzgarı esmeye başlamıştı.

CNN Türk'ün kritik isminden ayrılık açıklaması

Demirören Medya Grubu’nun Doğan Medya’yı satın almasının ardından CNN Türk’ün Haber Koordinatörlüğü görevine getirilen İrfan Sapmaz bayram iznine ayrılmıştı.

Türkiye’nin en önemli savaş muhabirlerinden biri olan Sapmaz’ın izin dönüşü kurum ile yollarını ayıracağı iddia ediliyordu.

Deneyimli isim bu iddialara sosyal medyadan yanıt verdi. 

Perşembe günü işinin başına döneceğini yazan Sapmaz, "Günlerden bu yana CNN Türk Haber Koordinatörlüğü görevimden alındığım yazılıyor. Ancak maalesef gazetecilik etik kuralları çerçevesinde haber siteleri telefon açıp bana herhangi bir doğrulatma yapma gereği bile duymuyorlar. 2 seneden bu yana yoğun çalışma tempom nedeni ile kurban bayramında sadece 5 gün izin yapıyorum. 15.08.2019 Perşembe günü görevimin başındayım. CNN Türk’te Allah’ın izin verdiği kadar başarılı gazetecilik olaylarına imza atmaya devam edeceğiz inşallah. Selam ve hürmetlerimle." ifadelerini kullandı.

irfan sapmaz

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar