REKLAM

CNN Türk'te dikkat çeken reklam

CNN Türk, bu sefer Penguenleri tatile gönderdi ve ateşli bir haberciliğe başladı. Peki bunun o reklamla bir ilişkisi var mı?

CNN Türk'te dikkat çeken reklam
GAZETECİLER.COM - Taksim Gezi Parkı'nda ağaçların kesilmesini protesto ile başlayıp kısa sürede bütün Türkiye'ye yayılan olaylar sırasında CNN Türk yaşananaları göstermemek için penguen belgeseli yayınlamış, olan biteni öğrenemeyen tv izleyicileri buna büyük tepki göstermişti.

Türk medyasına "Penguen Medyası" ünvanını kazandıran belgesel sosyal medyada eğlence konusu olmuştu.

PENGUENLERİ TATİLE GÖNDERDİ

Hükümet ile Cemaat arasında patlak veren savaş sonrasında  17 Aralık günü düzenlenen Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu ile Türkiye bir kez daha sarsıldı. CNN Türk, bu sefer Penguenleri tatile gönderdi ve ateşli bir haberciliğe başladı.

AB GRUBUNUN EN ÇOK İZLEDİĞİ KANALI OLDU

Yarı zamanlı reyting ölçümü yapılan 24 kanal içinde CNN TÜRK, 17 Aralık'ta Prime Time (20.00-23.00) ABC1 20+ ve AB hedef kitlelerinde ve 18 Aralık'ta tüm gün ABC1 20+ ve AB hedef kitlelerinde en çok izlenen kanal oldu.

İzleyenlerin de anlam vermekte güçlük çektiği habercilik tavrındaki bu değişim akıllarda soru işaretleri doğururken, CNN Türk ekranlarında dönmeye başlayan bir reklam olup bitene bir parça anlam katıyor.

CEMAATİN EN KÖKLÜ YAYIN ORGANI...

Şubat 1979'dan beri yayınlanan ve Fethullah Gülen Cemaatinin en köklü yayın organı olan Sızıntı dergisinin reklamları bir süredir CNN Türk ekranlarında yayınlanıyor. Derginin Abone Kampanyası bağlamında hazırlanan reklam filmleri gün boyu CNN Türk ekranlarında yer alıyor.

İŞTE CNN TÜRK'TE YAYINLANAN O REKLAM


ÇOK OKUNANLAR