GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Cüneyt Özdemir

CNN Türk

Cüneyt Özdemir
Televizyonun klasikleşen programlarından birisi 5N1K.

Bir dönemler CNNTürk ekranlarında haftanın 3 günü görmeye alışık olduğumuz Cüneyt Özdemir'le 5N1K programı şimdi sadece Pazar günleri yayınlansa da ekrana getirdiği dosya haberleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Cüneyt Özdemir, Kanal D Ana Haber'den ayrıldıktan sonra bütün enerjisini 5N1K'ya veriyor belli ki. Ortaya eskilerin 32. Günü tadında bir program ortaya koyuyor, üstelik muhabirliğini de bizzat kendisi yapıyor.

Dış haberlere odaklanan 5N1K sıcak gündemin nabzını tutuyor. Dün akşam da uzun süredir Türkiye'nin gündeminde yer alan İsrail Türkiye ilişkileri ile ekrana geldi. 

Cüneyt Özdemir tıpkı;

Kos'da , Makedonya'da, Berlin'de mültecilerin umuda yolculuğunu,
Atina'da seçimleri,
Kudüs'te Mescid-i Aksa krizini,
Güney ve Kuzey Kıbrıs'ta cumhurbaşkanları ile barış görüşmelerini,
New York'ta Birleşmiş milletler görüşmelerini,
Milano'da expo fuarını,
Irak'ta Şincar'ın ele geçirilişini,
Paris'te iki defa üst üste saldırılar öncesi ve sonrası sıcak gündemi takip ettiği gibi, İsrail Türkiye ilişkilerinin geldiği noktayı bizzat Tel Aviv ve Kudüs'ten yaptığı çekimlerle yakından takip etti. 

Cüneyt Özdemir, yaptığı habercilikle Mehmet Ali Birand'dan el aldığını o kadar iyi gösteriyor ki 5N1K bu yeni haliyle eski 32. Gün'ün yerini almak üzere. 

Sadece CNNTÜRK'ün değil belki de haber kanalları arasında sıcak gündemi böylesine yakından takip eden tek dış haber programı 5N1K.

Bunun için Cüneyt Özdemir'i hem tebrik ediyoruz hem de günün televizyoncusu seçiyoruz.  

ÇOK OKUNANLAR