GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Cüneyt Özdemir

Kanal D

Cüneyt Özdemir
Bundan böyle hafta içi her akşam, tam saat 19’da bu saatte, Kanal D ana haberde karşınızda olacağım. Türkiye’ye ve dünyayı evinize getireceğim. Birlikte olayların perde arkasına bakacağız. Haberleri hem anlatacağım hem de sizinle birlikte yaşamaya çalışacağız. Sadece gündemi aktarmayacağım.  Gündem yaratan haberler yaratmak üzere Kanal D ana haber’e geliyorum.

Emin olun hepiniz burada oturmayacaksınız. Sizinle birlikte olayların merkezine, haberin içine, sokağa gideceğiz. Günün gelişmelerini, haberlerin arka yüzünü birlikte anlayacağız, birlikte keşfedeceğiz.  Anlayacağınız artık her akşam, evinize ben misafir olacağım. Tüm izleyecilerimize şimdiden hoş geldiniz diyorum.

Dün işte böyle başladı Kanal D Ana Haber bülteni. Cüneyt Özdemir, 17 Ocak 2013 günü yaşama veda eden ustası Mehmet Ali Birand'ın koltuğuna oturmadan önce, ayakta yaptığı sunumunda Kanal D'deki yeni macerasını işte böyle anlattı.

Kimi zaman tekledi, kimi zaman söylediği yanlış bir kelimeyi düzeltmek için çabaladı... Ama ayakta, hareket ederek, üstelik ellerini zaman zaman kameranın içine sokarak; Ustası Mehmet Ali Birand'dan öğrendiği ve uzun yıllar CNN Türk ekranlarında kendini geliştirdiği sunuculuk trüklerinin hemen hepsini kullanarak, ilk gün için başarılı diye nitelenecek bir performans sergiledi.

Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak, Ana Haber sunuculuğu performancı nasıl sürecek Özdemir'in. Herkes gibi biz de merakla bekliyoruz.

Kanal D'nin ana haber koltuğuna ünlü bir televizyoncuyu oturtarak, Uğur Dündar'ın ve Ali Kırca'nın el değiştirken kanallarından ayrılması, Birand'ın vefatı ve Korcan Karar'ın istifası ile sona ermiş gibi görünen "Anchorman"lik sürecini yeniden başlattığına da dikkat çekerek, Cüneyt Özdemir'i günün televizyoncusu ilan ediyoruz.
ÇOK OKUNANLAR