MEDYA KÖŞESİ

Cüneyt Özdemir neden anchorman olmuyor?

'beşNbirK' programıyla ekranlarda olan Özdemir, Anchorman olmayı istiyor ama ...

Cüneyt Özdemir neden anchorman olmuyor?

'beşNbirK' programıyla ekranlarda olan Özdemir, Anchorman olmayı istiyor ama ...

CNNTURK'te Saba Tümer'in programına konuk olan Cüneyt Özdemir, anchorman olması için son 7-8 yıldır, her sene böyle bir teklif geldiğini belirterek "Biraz erken buluyorum ben böyle bir şeyi" diye konuştu.

Ancorman olmak için henüz genç olduğunu söyleyen Özdemir, "Çünkü hayat diye bir şey var. Ancorman'lik şöyle bir şey; her gün orada oturacaksın ve bir haber bültenini, iyi hazırlanmış bir bülteni sunacaksın" diyerek ancorman olduğunda seyahat etmesinin zorlaşacağına atıfta bulundu.

"Bir gezelim, dolaşalım, hayatımızı yaşayalım" diye konuşan Cüneyt Özdemir, Türkiye'de olduğu gibi dünyada da saçlarına ak düşmüş adamların sözüne daha çok güvenildiğine dikkat çekti ve "Beyaz saç denilen bir şey var. Beyaz saçlı muhabirler. Biz genç bir toplumuz ama gençleri dinlemeyiz, saymayız. O yaş faktörü çok önemli birşey. Ben ona inanıyorum" şeklinde konuştu.

3 ANCOR'LAR DÖNEMİ

Televizyondaki bu dönemi "3 Ancor'lar dönemi" olarak tanımlayan Cüneyt Özdemir, Ali Kırca, Uğur Dündar ve Mehmet Ali Birand için, "Üçü de çok iyi. Bence üçünün birarada olması rekabetin çıtasını çok yükseltiyor... Enerjilerine hayranım" ifadesini kullandı.

Televizyongazetesi

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar