POLEMİK

Cüneyt Özdemir, CNN Türk'ü topa tuttu!

Cüneyt Özdemir, Başbakan Erdoğan'ın CNN Türk röportajını ve kanalın yöneticilerinden Yavuz Oğhan'ı Twitter'da topa tuttu!

Cüneyt Özdemir, CNN Türk'ü topa tuttu!
GAZETECİLER.COM
CNN Türk'ün önemli ekran yüzlerinden Cüneyt Özdemir'den kendi kanalına sert eleştiriler geldi. Özdemir, Başbakan Erdoğan'ın ağırlandığı program nedeniyle Yavuz OğhanTwitter'da topa tuttu.

Erdoğan önceki akşam, CNN Türk Haber Koordinatörü Yavuz Oğhan, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir ve Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik’in sorularını cevaplandırmıştı. Cüneyt Özdemir işte bu canlı yayın oturumuna Twitter'da ilginç eleştiriler yöneltti. Özdemir isim vermeden Yavuz Oğhan için "büyük ihtirasları" olan "küçük bir yönetici" dedi.

İşte Özdemir'in Yavuz Oğhan'ı hedef alan o tweet'ler:

'Neden Cnntürk seyretmiyorsun, Başbakan Cnntürk'de ?' diye soranlar var. Arkadaşlar yanılıyorsunuz Başbakan cnntürk'de değil...

Ahmet Hakan yok. Şirin Payzın yok. Ayşenur Arslan yok. Özge Uzun yok. 11 yıldır cnntürk'de program yapan ben yokum. Rıdvan Akar bile yok..!

Kim var?Yolu bugüne kadar Cnntürk'den ilk kez bu akşam geçen sevgili Hakan Çelik var. Hürriyet Ankara temsilicisi sevgili Metehan Demir var.

Başbakan CNNTÜRK'de değil. CNNTÜRK'ün küçük bir yöneticisinin, büyük ihtiraslarının konuğu..11 yıldır CNNTÜRK'de böylesini ilk kez gördüm.
ÇOK OKUNANLAR