TV HABER

Cizreli Solin'in annesi hapis günlerini anlattı

Cizreli Solin'in annesi Hanım Onur canlı yayında cezaevi günlerini anlattı...

Cizreli Solin'in annesi hapis günlerini anlattı
GAZETECİLER.COM
KCK davasının tutuklu sanıklarından Hanım Onur'un lösemi hastası kızı 5 yaşındaki Solin ve Epilepsi hastası 7 yaşındaki oğlu Mirhat'a bakabilmesi için mahkeme tarafından tahliye edilmesinin yankıları CNN Türk ekranlarına yanısıdı. Cüneyt Özdemir'in hazırladığı 5N 1K'da konuşan Hanım Onur, çocuklarını da alarak kameraların karşısına geçti.

KCK OPERASYONUNDA TUTUKLANMIŞTI

Cizre Belediye Başkan Yardımcısı iken Eylül 2011 tarihinde KCK operasyonu kapsamında tutuklanan Hanım Onur'un lösemi hastası 5 yaşındaki kızı Solin Onur ile Epilepsi hastası 7 yaşındaki oğlu Mirhat Onur, annelerinin yanlarında olması için Başbakan Erdoğan'dan yardım istemişlerdi. Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan Hanım Onur, yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

HAPİSTE 27 KİLO VERDİ

Tahliye olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Hanım Onur “Cezaevinde 27 kilo verdim. Şeker hastasıydım ve bu hastalık nedeniyle daha ağır tahribata neden oldu. Ben Solin'i istedim. Olup bitenleri çözemediğim için ve bunlara bir şey yapamadığım için cezaevinde duvarları parçalayasım geliyordu.” dedi. 

TAHLİYEM SOLİN'E MORAL OLDU...

Solin 'in son sağlık durumu hakkında da bilgi veren Hanım Onur “Doktorlar benim çıkmamın onun için daha iyi bir moral motivasyon olacağını söylediler.” derken KCK davasında tutuklu bulunanlara da tahliye isteğinde bulundu.

ÇOK OKUNANLAR