RÖPORTAJ

Cinsiyet değiştiren oyuncu Arman'a konuştu

Ayşe Arman cinsiyet değiştiren Nil Erkoçlar ile röportaj yaptı ve çok merak edilen (!) soruları sordu: Cinsel organ yapıldı mı?

Cinsiyet değiştiren oyuncu Arman'a konuştu
GAZETECİLER.COM - Ayşe Arman cinsiyet değiştiren Nil Erkoçlar ile röportaj yaptı ve çok merak edilen (!) soruları sordu: Cinsel organ yapıldı mı?

Emre Yunusoğlu'nun Fotoğrafları ile süslenen röportajın girişi ise şöyle:
26 yaşında.Oyunculuğa 10 yaşında reklam filmleriyle başlıyor, 15 yaşında Molped reklamında oynuyor, sonra dizi oyunculuğuna geçiyor. Sadece yetenekli değil, çok da güzel bir kadın. Fıstık gibi. İşte aynı Nil, şu anda karşımda erkek olarak duruyor. 3 hafta önce, ameliyatla erkek olmuş.Gazetelerde çıkan haberler doğruymuş.Fakat sadece bedeni değil erkek olan.Karşımdaki erkek, yeni adıyla Rüzgar, gerçekten bir erkek.Bütün enerjisi, verdiği his, beden hareketleri, konuşması, sesi, mimikleri...

İnsan hayret ediyor.Kollarındaki dövmeler, oturması, kalkması, yürüyüşü... Ve göğsü dümdüz. Memeleri yok edilmiş. Bacağından da erkek cinsel organı yapılmış.20'li yaşlarında yakışıklı, alımlı bir erkek.Her şeyiyle erkek, güzel bir erkek.Kadınken de güzelmiş o ayrı.Ve o güzel kadın bedeni, 26 yıl boyunca içinde bir erkeği gizlemiş.Hatta hapsetmiş.

Ve sonunda Rüzgar Erkoçlar, kendi özbenliğine kavuşmuş. Hakkında çıkan haberlerin aslını, birinci ağızdan duymanız için bana aşağıdaki röportajı verdi, yoksa konuşmaya, ortalığa çıkmaya niyeti yok...Büyük mücadeleler vermiş bu genç adama şans diliyorum. Ben onu çok sevdim. Yolu açık olsun.

Arman'ın röportajının tamamını okuyabilirsiniz.

 

ÇOK OKUNANLAR