KİTAPLIK

Cinsel sahneler çok klişe bulundu!

Olay kitaptan çekilen filmin fragmanı izleyenler, başrol oyuncularını çekici bulmadı. Cinsel içerikli sahneler ise klişe olmakla eleştirildi.

Cinsel sahneler çok klişe bulundu!

Erotik roman Grinin Elli Tonu'nun sinema uyarlaması henüz gösterime girmeden tartışma yarattı.

Fragmanı izleyenler, başrol oyuncularını çekici bulmadı. Cinsel içerikli sahneler ise klişe olmakla eleştirildi.

JAMIE DORNAN VE DAKOTA JOHNSON BAŞROLDE

Filminin başrolünde Christian Grey ve Anastasia Steele rollerini canlandıran Jamie Dornan ve Dakota Johnson yer alıyor.

Filmde rol alan diğer isimler ve canlandıracakları karakterler ise şöyle: Christian´ın erkek kardeşi Elliot rolüyle Luke Grimes, Anastasia´nın yakın arkadaşı José rolüyle Victor Rasuk, Anastasia´nın en iyi dostu ve oda arkadaşı Kate rolüyle Eloise Mumford, Christian´ın annesi Dr. Grace Trevelyan Grey rolüyle Marcia Gay Harden, Christian´ın kız kardeşi rolüyle Rita Ora; Christian´in koruması Taylor rolüyle Max Martini, Anastasia´nın üvey babası Ray rolüyle Callum Keith Rennie, Anastasia´nın annesi Carla rolüyle Jennifer Ehle ve Carla´nın kocası Bob rolüyle Dylan Neal yer alıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Sam Taylor-Johnson otururken senaryosunu yazan isim ise Kelly Marcel.

'Grinin Elli Tonu' (Fifty Shades of Grey)' filmi 13 Şubat 2015'te sinema salonlarındaki yerini alacak.

FRAGMAN YAYINLANDI KIYAMET KOPTU

E.L James'ın tüm dünyada büyük ses getiren Fifty Shades of Grey/Grinin Elli Tonu adlı romanının beyazperde uyarlamasına ait ilk fragman internette yayınlandı.

Fragman, kitabın hayranları ve film eleştirmenlerinin tepkisini çekti. Başrol oyuncuları Dakota Johnson ve Jamie Dornan'ın yeteri kadar güzel ve çekici olmadığını dile getiren okurlar, Twitter'da uzun süre bu konu üzerine tartıştı. Özellikle cinsel içerikli sahneleri klişe bulan film eleştirmenleriyse, filmin tam bir fiyasko olduğunu ifade etti.

İŞTE O FRAGMAN

ÇOK OKUNANLAR