MEDYA KÖŞESİ

Çin Seddi sorusu olay olmuştu! Posta yazarından dikkat çeken soru: İnanıyor musunuz?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 'Çin Seddi' sorusu sosyal medyada çok konuluşmuş, olay bir çok yazarın da köşesinde yer bulmuştu.

Çin Seddi sorusu olay olmuştu! Posta yazarından dikkat çeken soru: İnanıyor musunuz?

Posta yazarı Mesut Yar, “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasında “Çin Seddi nerededir?” sorusunda doğruya iki joker hakkını kullanarak gidebilen yarışmacı olduğuna inanmadığını söyledi. Yar, "Dünyada bütün TV mecralarında çeşitli yapımların böyle “viral reklam” çalışması olduğunu da biliyorum. Amaç dikkat çekip yapımı izlenir hale getirmek ya da adını duyurmaktır..." dedi. 

İNANIYOR MUSUNUZ?

Yahu tamam, iyi hoş eğlendik filan ama siz gerçekten “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasında “Çin Seddi nerededir?” sorusunda doğruya iki joker hakkını kullanarak gidebilen yarışmacı olduğuna inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum. Kişisel fikrim budur. Ayrıca dünyada bütün TV mecralarında çeşitli yapımların böyle “viral reklam” çalışması olduğunu da biliyorum. Amaç dikkat çekip yapımı izlenir hale getirmek ya da adını duyurmaktır...

Anlayacağınız bazen işin ekran arkası kısmı da joker hakkını kullanır. Yok, durum gerçekten izlediğimiz kadar vahimse ben de özür hakkımı kullanarak yarışmadan çekilirim arkadaş!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar