KULİS

Cihan Haber Ajansı'nın Ankara Bürosu hangi isme emanet?

Kayyım yönetimindeki Cihan Haber Ajansı'nda Ankara Bürosu hangi isme teslim edildi?

Cihan Haber Ajansı'nın Ankara Bürosu hangi isme emanet?
GAZETECİLER.COM - Kayyım tarafından yönetilen Feza Yayın Grubu bünyesinde bulunan Cihan Haber Ajansı'nın Ankara bürosunun başına deneyimli Gazeteci Yazar Hasan Taşkın getirildi.

Cihan Haber Ajansı Ankara Haber Direktörlüğü'ne getirilen Hasan Taşkın, gazeteciliğe 1992 yılında Anadolu Ajansı'nda başlamış, 2002 Mayıs ayına kadar, İstanbul, Trabzon, Van ve Konya Anadolu Ajansı Bölge müdürlüklerinde önemli haberlere imza atmıştı. Taşkın, ayrıca Yeni Şafak Gazetesi, Sabah Gazetesi, Nokta Dergisi'nde imza attığı önemli haberlerle dikkat çekmişti. İstanbul Teknik Üniversitesi Vakfında bir dönem genel müdürlük de yapan Hasan Taşkın'ın Akit TV'de her Cuma gecesi Tam Zamanı isimli program sunuculuğunu yürütüyor.

AK Parti'den İstanbul 3.Bölge 25 ve 26.dönem milletvekili aday adayı olan Hasan Taşkın'ın ayrıca, Şu Derin Devlet, İsrail'in Gap Senaryosu, Çok Gizli, Uyan, Vatikan'ın Türkiye Senaryosu kitaplarının da yer aldığı 14 araştırma kitabı bulunuyor.

Sürekli Sarı Basın Kartı sahibi Hasan Taşkın'ın Cihan Haber Ajansı Ankara Haber Direktörlüğü'ne getirilmesi ile Ankara Cihan Haber Ajansı'nda eski çalışanların ayrıldığı, yeni bir kadro oluşturmaya başlandığı öğrenildi.

ÇOK OKUNANLAR