GÜNDEM

CHP'den Fatih Portakal'a cevap: Şoke oldum

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, kendisine CHP'nin Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde aday gösterdiği Mehmet Fatih Bucak için 2 ay önce söylediği sözlerini hatırlatarak duruma tepki gösteren Fatih Portakal'a yanıt verdi.

CHP'den Fatih Portakal'a cevap: Şoke oldum

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, kendisine CHP'nin Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde aday gösterdiği Mehmet Fatih Bucak için 2 ay önce söylediği sözlerini hatırlatarak duruma tepki gösteren Fatih Portakal'a yanıt verdi.
Özgür Özel, Bucak'ın adaylığını Karaman'daki aday tanıtım toplantısı sırasında bir gazeteciden öğrendiğini ve 'şok' olduğunu söyleyerek, durumu MYK'da gündeme getireceğini söyledi.

CHP'den Fatih Portakal'a cevap: Åžoke oldum
Özgür Özel resmi Twitter hesabından Fatih Portakal'ı etiketleyerek 'Sn @fatihportakal Siverek haberini Karaman’da aday tanıtım toplantısında DHA muhabirinden duydum. Şok oldum. 2 ay önce yaptığım değerlendirmenin arkasındayım. Bu konuyu Pazartesi MYK’da gündeme getireceğim.' dedi

Beyoğlu'nda ÖDP'li Alper Taş'ın, Şanlıurfa Siverek'te ise Bucak Aşireti'nden Mehmet Fatih Bucak'ın aday gösterilmesine dikkat çeken Portakal, "CHP'de bu nasıl bir savrulma ve ilkesizliktir. Anlatan varsa anlatsın" ifadelerini kullanarak, 2 ay önce Bucak'ın sözlerini eleştiren Özgür Özel'i tweetinde etiketlemiş ve 'bakalım Özel nasıl yanıt verecek' demişti.

Fatih Portakal ne demişti: 'Bir yerde Alper Taş’ı aday göster, başka yerde tehditte sınır tanımayan Mehmet Fatih Bucak’ı... #CHP’de bu nasıl bir savrulma ve ilkesizliktir. Anlatan varsa anlatsın... @eczozgurozel şimdi ne diyecek acaba?' diyerek CHP'Yi eleştirmişti.

CHP'den Fatih Portakal'a cevap: Åžoke oldum

CHP MYK'nın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam yetki vermesi sonrası adaylığı açıklanan Mehmet Fatih Bucak, MHP'den aday adayı olduğu dönemde ''Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar" ifadelerini kullanmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar