GÜNDEM

CHP'den Erdoğan-Fazıl Say buluşmasına garip yorum!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Fazıl Say'ın konserine gitmesine ilişkin sosyal medyadan açıklamalarda bulunanÖzgür Özel, "Geri adımı atan Erdoğan'dır. Erdoğan'ın mağlubiyetinden söz edilebilir" ifadesini kullandı. Özel'e sosyal medyadan büyük tepki geldi.

CHP'den Erdoğan-Fazıl Say buluşmasına garip yorum!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, sanatçı Fazıl Say'ın Ankara'daki konserine katılmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Özel, Erdoğan'ın konsere gidip dünyaca ünlü sanatçı Fazıl Say ile görüşmesini 'kaybetmek' olarak yorumladı.

"ERDOĞAN'IN MAĞLUBİYETİNDEN SÖZ EDİLEBİLİR"

Özel'in paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Yüz akımız Fazıl Say, çizgisini korumaktadır. Muhalif sanatçılara karşı kullandığı dil düşünüldüğünde, geri adımı atan Erdoğan'dır. Bir mağlubiyetten söz edilecekse Cumhuriyetimizin en önemli kazanımlarından çağdaş sanata karşı Erdoğan'ın mağlubiyetinden söz edilebilir…"

ÖZEL'E TEPKİ YAĞDI

Cumhurbaşkanı ile Türkiye'nin yetiştirdiği çok önemli bir bestekar ve müzisyenin buluşmasını geri adım ya da mağlubiyet gibi negatif kelimelerle küçültmeye çalışan Özel'e takipçilerinden de büyük tepki geldi.

İşte bu tepkilerden bazıları...

"Özgür bey güzel bir tablo bunu mağlubiyet galibiyet haline getirmeniz hoş değil birde siyaset açısısından bakarsanız size mağlubiyet yazar"

"Asıl bu tutum ve kullandığınız dil ile ülke de kutuplaşma yaşanıyor. Fesat olmayın"

"Bu salakca dusuncelere sahip bir muhalefet TR de oldukca bu ulke daha cok sey kaybedecek . Olaya savas olarak bakmak yerine 2 cumleyle Fazil sayin sayginligindan muziginden bahsetseniz sasarim""

"Bir de utanmadan çıkıp herkese eşit, güzel davranış göstereceğiz diyorsunuz. Zihin, pratiğin yansımasıdır. Siz yarın iktidara geldiğimizde diğer düşüncelerede mağlup, galip zaviyesinden bakacağınızın itirafıdır bu sözler. O yüzden sittin sene iktidar olamazsınız, Sayın özel.."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar