GÜNDEM

Cenk Eren Beşiktaş saldırısı olduğu gece yaşananları ilk kez anlattı..

Ünlü sanatçı Cenk Eren, Beşiktaş saldırısı olduğu gece Günay’da yaşananların, görünenden farklı olduğunu söyledi..

Cenk Eren Beşiktaş saldırısı olduğu gece yaşananları ilk kez anlattı..

TRT Kent Radyo’da, Didem Dede’nin “Yaşasın Haftasonu” programına katılan Cenk Eren, saldırı haberini, programı ön masalardan izleyen Saba Tümer’den aldığını söyledi..

Saldırı haberini öğrenir öğrenmez programı kesip kulise geçtiğini söyleyen Cenk Eren, burada Hülya Avşar ile bir durum değerlendirmesini yaptıklarını anlattı.. “.. Ben çıkayım bir şarkı daha söyleyeyim, sen gel üç-beş şarkı da sen söyle sonra programı kapatalım” dedik..  Cenk Eren, Hülya Avşar’ın da bunu kabul ettiğini söyledi.. Ama daha sonra sahneye gelerek , “ben şarkı söyleyemem n’olur beni affedin” dediğini anlattı..

SALON PROGRAMIN KESİLMESİNİ İSTEMEDİ

Cenk Eren o gece yaşananları anlatırken, Hülya Avşar’ın “ben devam edemeyeceğim” demesi üzerine misafirlerin tepki gösterdiğini söyledi.. Cenk Eren, yaşananları şöyle anlattı; “.. lütfen kesmeyin programı. terörün amacı da zaten bu.. siz şarkılarınızı söyleyin..” demeye başladılar. Biz de o anda birbirimize anlatamadık ne diyeceğimizi.. Birbirimize baktık bir an.. ve Hülya’nın ağzından o anda; “Cenk devam etsin” sözü çıktı..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar