MEDYA KÖŞESİ

Cengiz Semercioğlu yazdı: Posta'yı takip edin

Rıfat Ababay'ın ardından Posta’nın genel yayın yönetmenliği koltuğuna Emre İskeçeli oturdu. Hürriyet yazarı Semercioğlu, Posta'nın çok doğru bir isim bulduğunu söyledi.

Cengiz Semercioğlu yazdı: Posta'yı takip edin

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, Posta'nın genel yayın yönetmeni Emre İskeçeli’nin hem magazin, hem politika hem ekonomiye hakim olduğunu ve çok iyi gazete yapacağından emin olduğunu söyledi . Semercioğlu, 'Posta'yı takip edin' dedi.

POSTA'YI TAKİP EDİN

Posta gazetesini Posta yapan, 22 yıldır çocuğu gibi gördüğü gazeteyi en çok satanlar arasına sokmayı başaran efsane yayın yönetmeni Rıfat Ababay görevini bıraktı.
Magazin haberleri kadar attığı manşetleri, yakaladığı detayları, birinci sayfa fotoğraflarıyla da yıllarca bize çok şey öğretti Rıfat Abi.
Rıfat Abi gitti ama gözünün arkada kalmasına gerek yok. Çünkü Posta’da bayrak çok emin bir ele teslim edildi: Emre İskeçeli’ye...
Emre’yle yıllarca birlikte çalıştık Hürriyet’te. Kelebek’te Fikret Ercan’la birlikte çok büyük emeği vardır Emre’nin.
Hürriyet’te yazı işleri müdürü olarak uzun süre görev yaptı. Şimdi de Posta’nın genel yayın yönetmeni olarak göreve başladı.
Posta için bu kadar doğru isim bulunamazdı. Çünkü Emre hem magazini bilir hem de politikada ve ekonomide yazı işleri mutfağına çok hakimdir.
En önemli özelliği de yenilikçidir.
Şimdi Posta’da neler yapacak diye her gün daha dikkatli bakıyorum.
Posta’yı siz de takip edin, Emre’nin bize çok iyi bir gazete yapacağından eminim çünkü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar