RÖPORTAJ

Cemil İpekçi sır gibi sakladığı aşkını anlattı

Nazlı Ilıcak'la Pazar Gezmesi programında özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalar yapan Cemil İpekçi, Bekir Coşar ile ilişkisi olduğu iddialarını yalanlayıp 30 yıllık aşkını anlattı.

Cemil İpekçi sır gibi sakladığı aşkını anlattı
Kanal D'de izleyiciyle buluşan Nazlı Ilıcak'la Pazar Gezmesi'nin son durağı Cemil İpekçi oldu. İpekçi, Nazlı Ilıcak'a özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

İpekçi, Bekir Coşar ile ilgili "ilişkisi var" iddialarını yalanlayarak 30 yıllık aşkını anlattı:

"BEKİR PARAVANDI"

"Ben aileme çok düşkündüm. Kendi özel hayatımı da olabildiğince onun çerçevelerinde yaşamaya çalıştım ve en sonunda çok samimi arkadaşım olan Bekir'in (herkes onunla ilişkim var sanıyordu) hayır, büyük bir paravandı geçen sene bu ay da vefat etti.

"HÜRREM SULTAN GİBİ OLDUM"

Deneme30 yıl beraberdik ve onu saklamak için bir oyundu. Ben de tabi Hürrem Sultan gibi oldum 30 senede 40 senede.. Yani entrikalar, yalanlar, dolanlara..

"BEKİR BENİM ARKADAŞIM"

Bekir'in bir çocuğu oldu, aynı bahçede oturuyoruz. Torunum, dede diyor, ikincisi yolda. Ben de hayatın eksikliklerini onlarla tamamladım. Ama Bekir benim arkadaşım. 20 yaş da küçüktür benden ben ona büyük oğlum diyorum. Çocuk ruhludur, çok iyi bir arkadaşımdır.

"ASIL HAYAT ARKADAŞIM"

Asıl hayat arkadaşımı 30 yıl müddetle geçen sene Kasım'ın 12'si yada 13'ünde kaybettim. İsmini gizli tuttum. Vefat etmesinin ertesi günü bütün beraber olduğumuz fotoğrafları yaktım. 1 tanesini sakladım onu da banka kasasına sakladım.

O da evliydi. Beraberliğimizin 14. senesinde evlendi zorla. Geçen sene vefat ettiğinde 58 yaşındaydı. Yani benden 6-7 yaş büyük. Mecbur kaldığı için evlendi. Benim de bırakma nedenim çocukları oldu. İki tane çocuğu oldu. 6'da bana gelip gece 12'de eve gidiyordu.

"ÇOCUKLARI İÇİN TERKETTİM"

Bir gün bana geldi. Beraberliğimiz devam ediyordu, kızı geldi sarılıp 'baba bu gece de geç mi geleceksin' dedi. Ben o gün bir karar aldım; hayatta her şeyi yaşamaya hakkım var ama çocukların hayatını mahvetmeye hakkım yok.

"HALA ÇOK SEVİYORUM"

Ertesi gün bıçak gibi kestim. 3 gün hasta yattım ve bir daha 14 senede 1 kez gördüm. O her gün telefon açtı telefonu kapattım 4-5 defa konuştum. Son vefatından bir hafta önce tekrar aradığında cevap verdim. Helalleşmek için ama ömrümce onu sevdim hala çok seviyorum."
ÇOK OKUNANLAR