RÖPORTAJ

Cemil İpekçi: Eşcinsel olduğuma şükrediyorum!

Cemil İpekçi, "Gençliğimde geneleve çok düşkündüm. Kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum" dedi.

Cemil İpekçi: Eşcinsel olduğuma şükrediyorum!
Türkiye’nin fenomen Moda tasarımcılarından biri olan Cemil ipekçi, Posta’ya verdiği röportajda özel hayatına dair cesur açıklamalarda bulundu.

Yıllar önce eşcinsel olduğunu ilan eden 68 yaşındaki İpekçi, ‘yeniden bir kadınla birlikte olabilirim. Allah beni bu dünyaya renk olsun diye kelebek olarak yolladı’ diyor.

"EŞCİNSEL OLDUĞUM İÇİN ŞÜKREDİYORUM"

Gençken genelev düşkünlüğü olduğunu söyleyen İpekçi, kadınlarla sohbet etmeyi sevdiğini ama onları tanıdıkça eşcinsel olduğu için şükrettiğini söylüyor!

SEKS HAYATINI ANLATTI

İlk cinsel ilişkisini 13 yaşında bir kadınla yaşadığını söyleyen İpekçi, erkekle ilk cinsel deneyiminin ise 19 yaşında olduğunu söylüyor; hem de en yakın arkadaşıyla!

Zeki Müren’in hayatında büyük bir yeri olduğunu söyleyen İpekçi, bir gün Müren’in kendisini ağladığı bir anda teselli ettiğini söylüyor.

Müren’in kendisine yönelttiği ‘İnsanlar hakikatleri senin yüzüne vurmadan sen çarp’ sözü hayat felsefesi olmuş. Bu yüzden de eşcinselliğini hiç saklamamış.

GENELEVE DÜŞKÜNLÜĞÜM VARDI

Gençken pavyon ve genelev düşkünlüğü olduğunu söyleyen İpekçi, ‘Bayılırım geneleve, kadınlarla birlikte olurdum, onlarla sohbet etmeyi de seviyordum. Kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum’ diyor.
ÇOK OKUNANLAR