GÜNDEM

Cemal Hünal, Özel Harekatçılarla film çekecek

Cemal Hünal başrolünü oynadığı sinema filmi "Kızım ve Ben"in çekimleri için İstanbul Emniyeti'nden özel harekatçı istedi...

Cemal Hünal, Özel Harekatçılarla film çekecek

“Kızım ve Ben” filminde özel harekât polisi Doruk’u canlandıran Cemal Hünal’ı aksiyon dolu sahneler bekliyor. 41 yaşındaki oyuncu havadaki polis helikopterinden iple inecek!

Cemal Hünal'ın başrolünü oynadığı sinema filmi "Kızım ve Ben"in çekimleri için İstanbul Emniyeti'ne başvuru yapıldı. Gerçek bir yaşam hikâyesinden uyarlanan filmde Cemal Hünal, Polis Akademisi'ni birincilikle bitiren kahraman özel harekât polisi Doruk'u canlandırıyor.

ÖZEL HAREKATÇILARLA OPERASYON SAHNELERİ ÇEKECEK

Filmde bir özel harekât polisini canlandıracak olan Hünal, talep onaylanırsa polis helikopterinden iple aşağıya inecek.

Hünal, özel harekatçılarla operasyon sahneleri de çekecek. Sekiz gün sürecek çekimler için 32 özel harekât polisi, dört zırhlı araç ve bir polis helikopteri talep edildi.

BİR EMNİYET MÜDÜRÜNÜN KONTROLÜNDE ÇEKİMLER YAPILACAK

İstanbul Valiliği ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün onaylaması halinde 15-22 Temmuz arasında bir emniyet müdürünün kontrolünde çekimler yapılacak. Filmde çekilecek yemin töreni sahnesinde ise Polis Okulu'nun öğrencileri yer alacak. Sinema filminin bazı sahnelerinde resmi üniformalı polisler de yer alacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar