GÜNDEM

Cem Yılmaz'ın hayranlarına 4 dakika şoku! Karaborsa iddiaları sinirlendirdi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni sezon gösterisi için biletler 4 dakikada bitince karaborsa iddiaları ortaya çıktı. Yılmaz ise bu iddialara tepkisini sert bir şekilde gösterdi.

Cem Yılmaz'ın hayranlarına 4 dakika şoku! Karaborsa iddiaları sinirlendirdi

Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yeni sezonda CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus şovu ile sahnelerde olacağını müjdesini vermişti. Yeni sezonda Zorlu PSM'de tek kişilik gösterisi ile hayranlarını kahkaha krizine sokacak Cem Yılmaz'ın biletleri satışa bugün çıktı. 

Cem Yılmaz'ın yeni sezon gösterisinin biletlerinin satışa çıkması ile tükenmesi arasında 4 dakika olunca karaborsa iddialarının yayılması sadece saniyeler sürdü. Yılmaz, çıkan karaborsa haberlerine Twitter hesabından sert bir dille tepki gösterdi.  

Cem Yılmaz'ın hayranlarına 4 dakika şoku! Karaborsa iddiaları sinirlendirdi - Sayfa 3

Yılmaz, sosyal medya hesabından, ''Artık bu maksatlı haberden de sıkılmaya basladım ha! Herkes gibi biletim satışa çıkıyor, seyircimiz alıyor ve bitiyor! Karaborsa karaborsa diye diye sanki bir tuhaflık varmış gibi... Zaten öyle bir şey de yok.. Sahte bilettir, dolandırıcıdır o en fazla'' dedi. 

Cem Yılmaz'ın hayranlarına 4 dakika şoku! Karaborsa iddiaları sinirlendirdi - Sayfa 4

Fakat, Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda “Diamond-Elite-Platinium-Plus” gösterisinin 2 yıl devam edeceğini belirterek oyuna gelmek isteyenlere karaborsadan bilet almamaları yönünde uyarmıştı. 

Yılmaz, ''Gösteri için karaborsa, yüksek rakamlı bilet almayın, sormayın ki satan olmasın, gerek yok anlamlı değil. Bu mecradan aynı duyuruyu bir kaç kere yaptım. Evet bilet yok evet yer yok ne güzel… Ama gösteri 2 sene devam edecek fahiş fiyatlı biletlere ilgi göstermezseniz sevinirim'' uyarısında bulunmuştu. 

Cem Yılmaz'ın son gösterisi geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleşmiş, gösteri açılışını ise oğlu Kemal yapmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar