GÜNDEM

Cem Yılmaz hangi dizi oyuncusuyla aşk yaşıyor?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Fi dizisinde kısa bir süre rol aldığı dizi oyuncusuyla aşk yaşadığı iddia edildi... Güzel sevgili Cem Yılmaz'ın evinden çıkarken görüntülendi...

Cem Yılmaz hangi dizi oyuncusuyla aşk yaşıyor?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni bir aşka yelken açtı...

Ebru Şallı ile yaşadığı kısa süreli aşk büyük ses getiren Cem Yılmaz, şimdilerde dizilerin genç oyuncusu Merve Çağıran ile yeni bir aşkın kollarına atıldı...

Cem Yılmaz’ın, konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçtiği ‘Fi’nin setinde Merve Çağıran ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İkilinin ilişkisi önceki gün belgelendi. Basın mensuplarına yakalanmamak için sevgilisini Levent’teki evine davet eden Yılmaz’ın planı tutmadı.


Gizlice buluşan ve geceyi birlikte geçiren çiftten güzel oyuncu, ünlü komedyenin çağırdığı taksiyle evden ayrılırken objektiflere yakalandı. Yılmaz, olası bir görüntülenmenin önüne geçmek için Çağıran’ı çalışanlarına yolcu ettirdi.

Taksiye binerken muhabirleri fark eden oyuncu büyük şok yaşadı. Çevreyi kontrol etmeden çıkan ve basın mensuplarını karşısında görünce ne yapacağını şaşıran Çağıran, taksinin arka koltuğuna uzanarak gizlenmeye çalıştı.

Merve Çağıran, son olarak Show TV'de gösterilen Aşk Laftan Anlamaz dizisinde oynamıştı...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum