MEDYA KÖŞESİ

Cem Küçük'ten 'istihbarat kaynakları bu defa yanılttı' diyen Ersoy Dede'ye cevap

Türkiye yazarı Cem Küçük, bugünkü "2019’a girerken bazı tuhaflıklar" başlıklı yazısında kendisini eleştiren Ersoy Dede'ye yanıt verdi.

Cem Küçük'ten 'istihbarat kaynakları bu defa yanılttı' diyen Ersoy Dede'ye cevap

Cem Küçük,  "Mustafa Taviloğlu ile aynı masada oturan ve istihbarat kaynaklarının kendisini yanılttığını söylediği Ersoy Dede'ye bugünkü köşesinden yanıt verdi.

 "Bana gelen bir istihbarat yok Ersoy. O fotoğraf zaten her şeyi anlatıyor. Başka hiçbir bilgiye gerek yok. O fotoğraf da zaten açık kaynak. Oradakilerin Başkanımız Erdoğan’ın düşmanı olduğunu sen de biliyorsun ama tuhaf şekilde, düzenlenen “Erdoğan düşmanlarını bir araya toplama yemeği”ni savunuyorsun. Hatta orada hayatını Erdoğan’a borçlu olduğu hâlde Tayyip Bey’i arkadan hançerleyen tipler de var. " diyen Cem Küçük,  "Senin onları savunman silah alıp kendi ayağına sıkmandır Ersoy." dedi.

O masada Ersoy Dede dışında Türkiye, Sabah, Yeni Şafak, Akşam, Güneş, Yeni Akit gazetelerinden  tek bir köşe yazarı ve yorumcuyu göremediğini söyleyen Küçük, "Sence de bir tuhaflık yok mu?" diye sordu.

ERSOY DEDE'NİN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

2019’a girerken bazı tuhaflıklar

Başkan Erdoğan güçlü bir lider. Elbette bu durum Tayyip Bey’den kişisel hayatında nefret ettiği hâlde sırf Erdoğan çok güçlü olduğu için yaltaklanan sahtekâr bir insan topluluğunu da üretti. Bunlar hokkabazca sabah akşam Cumhurbaşkanımıza yalakalık yapıyorlar ama millet ve DEVLET bu numaraları yemiyor. Kim ne suç işlediyse 2019 yılında, sonrasında bedelini mutlaka ödeyecek.
Türk medyasında da 17-25 Aralık darbe teşebbüsü başarıya ulaşsın da Tayyip Erdoğan’ın kellesi alınsın diye her tür darbeci gayreti göstermiş Ertuğrul Özkök’ler, Ahmet Hakan’lar, Fatih Altaylı’lar şimdi hem Başkan Erdoğan’a hem de tüm iktidar mensuplarına yaltaklanıyor. Bir DEVLET büyüğümüz bu duruma “Yahu hiç mi karakterleri ve onurları yok bunların, hepimize salya sümük yalakalık yapıyorlar. Oysa bizim FETÖ tarafından yok edilmemizi istiyorlardı. Kimi kandırıyor bu üçlü?” yorumunu yapıyor.
17-25 Aralık darbe teşebbüsüne direnmiş kahraman savcılarımız ise bu duruma sadece gülüyor. 2019 yılında göreceğiz bazı şeyleri. Bir sabah kalkacağız ve yepyeni gelişmeler olduğunu göreceğiz. Sen önce 17-25 darbesini destekle, FETÖ’ye bilerek isteyerek yardım ve yataklık ederek suç işle, sonra ona buna yalakalıkla kurtulacağını zannet. Hakikaten komik bu adamlar.
Bizim Ersoy Dede öyle bir yazı yazmış ki, hayret ettim. Mustafa Taviloğlu Erdoğan sevdalısıymış. Bir PR toplantısı yapıp her kesimden tüm Başkan Erdoğan düşmanı gazetecileri aynı masada topluyor, tüm bu Erdoğan düşmanlarıyla kanka muhabbeti yapıyor ama Erdoğan sevdalısı!
Yahu bu nasıl sevda Mustafa Taviloğlu? Bu fotoğraf var oldukça hiç kimse bu yalana inanmaz. Şüphesiz Ersoy, Başkan Erdoğan’ın düşmanı değil. Fakat onun dışında masanın tamamı Erdoğan düşmanı yahu. Dikkat edin üstelik tek kesimin değil her kesimin Erdoğan düşmanları bir araya toplanmış.
Yani Mustafa Taviloğlu’nun her siyasi ve sosyal kesimden bu adamları toplaması için özel bir gayret içinde olması lazım yahu. Bana gelen bir istihbarat yok Ersoy. O fotoğraf zaten her şeyi anlatıyor. Başka hiçbir bilgiye gerek yok. O fotoğraf da zaten açık kaynak. Oradakilerin Başkanımız Erdoğan’ın düşmanı olduğunu sen de biliyorsun ama tuhaf şekilde, düzenlenen “Erdoğan düşmanlarını bir araya toplama yemeği”ni savunuyorsun. Hatta orada hayatını Erdoğan’a borçlu olduğu hâlde Tayyip Bey’i arkadan hançerleyen tipler de var. Mustafa Taviloğlu, Başkanımız Erdoğan’a gerçek sevda ile bağlı bir adam olsa Tayyip Bey ve ailesine böylesine husumet duyan adamlarla kanka olmaz. Onlarla yeme içme sohbet muhabbet ortamına girmez.
Akif Beki mesela. Neler yazdı, nasıl Erdoğan’a ihanet etti, sen biliyorsun. Mehmet Yakup T24’te son yazılarına bak. Kovulmadan önce Hürriyet’te neler yazdı? Masadaki isimler 17-25 Aralık ve sonraki süreçte aldıkları tavırlar belli.
Tüm bu fotoğraf her şeyi anlatıyor. Hepsi Erdoğan takıntılı olan o adamların o sofrada neler konuştuğunu da herkes tahmin ediyor. Senin onları savunman silah alıp kendi ayağına sıkmandır Ersoy. Sen Aktüel’de yazdığın dönemde bu adamların çoğunu eleştirirdin. Benimle yaptığın programda bunlara en sert yergileri sen yaptın. Aktüel’de yazdığın dönemki Ersoy nerede?
Odatv gibi karanlık siteler seni övüyor Ersoy farkında mısın? Odatv’ye DEVLET perspektifinin bakışını biliyorsundur. Erdoğan düşmanlarının övgüsünü almak benim tanıdığım Ersoy’u mutlu edemez. İçişleri Bakanımıza mafyayla bağlantılı diyen, Hulûsi Paşa’ya en ağır şekilde saldıran, istihbarat kurumumuza iftira atan, ayırt etmeden bütün AK Partililere bariz söven Odatv’nin yayınlarına iyi bak Ersoy.
Ben o masada sen dışında Türkiye, Sabah, Yeni Şafak, Akşam, Güneş, Yeni Akit gazetelerinden ve bizim TV’lerden bir tek köşe yazarı ve yorumcuyu görmedim. Sence de bir tuhaflık yok mu?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar