POLEMİK

Cem Küçük'ten Doğan Satmış'a jet yanıt; Devlete köstek olanlar layığını bulur!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Doğan Satmış'ın "Beni HaberTürk'ten Cem Küçük kovdurdu iddiasına yanıt verdi.

Cem Küçük'ten Doğan Satmış'a jet yanıt; Devlete köstek olanlar layığını bulur!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Doğan Satmış'ın bugün Gazeteciler.Com'da yayınlanan röportajındaki "Beni HaberTürk'ten Cem Küçük kovdurdu" iddiasını doğruladı: "Evet, devlet onları benim üzerimden uyardı" dedi.

Cem Küçük, Gazeteciler.com'a yaptığı yazılı açıklamada Doğan Satmış'a şöyle yanıt verdi.

"Doğan Satmış’ın yazdığı doğrudur. O yazının çıktığı gün Doğan Satmış kovuldu ve Fatih Altaylı’nın köşesi kapatıldı. Çünkü o konjonktürde Devletin FETÖ ile mücadelesine destek değil köstek oluyordu bu ekip. Büyük harfle DEVLET de gereken uyarıyı hem benim üzerimden hem direkt gereken yerlere iletti. Altaylı 29 Mart 2014’e kadar Habertürk’ü resmen sonra da fiilen yönetti.

Taa ki o yazıyı yazdığım güne kadar. FETÖ’nün Erdoğan’ı bitireceğine inanıyordu Altaylı ve Satmış 17-25 Aralık sürecinde. Habertürk’ün yayın politikası da o şekilde oldu. Buna göre kumar oynadılar ve kaybettiler. Ayrıca Altaylı golf sopası olayından ötürü de yuları FETÖ’ye kaptırmıştı. Doğan Satmış bunların hepsini biliyor, bunları da anlatsın...

Bakın şimdi de büyük harfle DEVLET olgusunun uyarılarını takmayan medeni ölü oluyor. Hani Hürriyet’in 53 kere Sayın Müsteşarımıza iftira atan yazarı vardı. Nerde şimdi? Medeni ölü. Bylock İsmail teşkilatımıza iftiralar attı ve FETÖ yandaşı operasyon bir röportaj yaptı. O da medeni ölü. Eleştirmek tamam ama siz teşkilatımıza ve müsteşarımıza iftira atarsanız olması gereken budur. ABD ve İngiltere’de de aynısı olur. Fakat bu Bylock gibi tiplere yada “Erdoğansız AK Parti” taraftarı “sahte muhafazakarlara” köşeler ve ekranlar açılmaya devam edilirse yine tarih tekerrür eder. Tüm medyaya söylüyorum bunu. Bir ülkenin milli güvenliği çocuk oyuncağı değildir."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar