MEDYA KÖŞESİ

Cem Küçük'ten CHP'ye: Yemezler çıkın açıklama yapın!

Türkiye yazarı Cem Küçük, bugünkü köşesinden CHP'ye seslendi. Küçük, partinin Danıştay’ın Öğrenci Andı kararına tepkisiz olduğunu çıkıp bir açıklama yapması gerektiğini söyledi.

Cem Küçük'ten CHP'ye: Yemezler çıkın açıklama yapın!

Danıştay 8. Dairesi, ilköğretim okullarında uygulanan "Öğrenci Andı"nı kaldıran yönetmelik hükmünü iptal etti. Karara ilişkin CHP sessizliğini korurken Türkiye yazarı Cem Küçük, partinin tepkisiz olduğunu ölüm sessizliği içinde olduğunu söyledi. CHP'nin bu karara sevinmesi gerektiğini ifade eden Küçük, "Yemezler CHP. Çıkın ve bir açıklama yapın. Danıştay kararına ne diyorsunuz? Doğru mu, yanlış mı buluyorsunuz? Bunu bizim için değil seçmeniniz için yapın. Kafanızı deve kuşu gibi gömmeyin." çağrısında bulundu.

CHP Öğrenci Andı konusunda niye sessiz?

Kimse CHP ile ilgilenmiyor. Niye ilgilensin ki? Ne yaptıklarının farkında bile olmayan bir parti CHP. Hükûmetin çıkardığı kanunları hemen AYM’ye götürürdü. Geçmişte 367, başörtüsü düzenlemesi, özelleştirme gibi her şeyi hemen mahkemelere taşırlardı.
Cumhuriyeti kuran parti Danıştay’ın Öğrenci Andı kararına tepkisiz. Bu konuda partide ölüm sessizliği var. Kimse ağzını açmıyor. Hayırdır çekindiğiniz bir şey mi var?
Normalde CHP’nin bu karara sevinmesi gerekirdi. Ancak HDP ile yerel seçimlerde ittifak yapacakları için ağızlarını bıçak açmıyor. Batıdaki seküler, Atatürkçü seçmen bunu görüyor. Yemezler CHP.
Çıkın ve bir açıklama yapın. Danıştay kararına ne diyorsunuz? Doğru mu, yanlış mı buluyorsunuz? Bunu bizim için değil seçmeniniz için yapın. Kafanızı deve kuşu gibi gömmeyin.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar