MEDYA KÖŞESİ

Cem Küçük'ün Ahmet Hakan yazısından o ifadeler çıkartıldı

Gazeteci Cem Küçük’ün Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı Çiftlik Bank skandalıyla adı duyulan Mehmet Aydın'a benzettiği yazısında "Sen bizim tarafın köpeğisin" ifadelerinin olduğu bölüm çıkartıldı.

Cem Küçük'ün Ahmet Hakan yazısından o ifadeler çıkartıldı

Cem Küçük’ün Ahmet Hakan’a yönelik yazdığı yazıda "Ben sana bizim taraftansın demedim. Bizim taraftan değilsin ama sen bizim tarafın köpeğisin. Eskiden Aydın Doğan'ın köpeğiydin, şimdi ise bizim köpeğimizsin. Sahibin değişiyor ama her devir sen bir köpeksin. Biz yat desek yatıyorsun. Kalk desek kalkıyorsun. Havla dediğimizde işte Ekrem İmamoğlu'na yaptırdığımız gibi havlıyorsun" ifadelerinin bulunduğu kısım Türkiye Gazetesi'nin web sitesinden çıkartıldı.

Cem Küçük’ün yayından kaldırılan yazısının bir bölümü şöyle:

"Fakat bu toplumda bir küçük zerre itibarın kalmadığı için de İmamoğlu'nun ekmeğine yağ sürerek yine bizim tarafa zarar veriyorsun. Sen şimdi hem bir yandan bizim emrimizde köpeklik edip diğer taraftan da “Bakın ben size dolaylı olarak o yayınla yardım ettim Sayın İmamoğlu. Aslında ben sizin taraftanım” diye mesaj gönderirsin. Binali Yıldırım kazanırsa da “İşte ben o yayınla İmamoğlu'na operasyon çektim ve o sayede biz kazandık” dersin. Sen busun ve ülkemizdeki herkes senin böyle bir rezil tip olduğunu biliyor artık. Tıpkı Tosun Mehmet Aydın'sın sen.

Kardeşim bal gibi o güçlü döneminde övmüşsün FETÖ’cü Ali Demir’i, şimdi adamın koluna kelepçe vurulunca da en sert tekmelerle dövüyorsun. Tüm Türkiye artık bu zebunkuş fırıldaklığını biliyor. Sen Türk medyasının Tosun Mehmet Aydın karakterisin. Bakın bu Tosun zihniyetinin bir diğer rezaleti Buket Aydın'ın kovulması ve kendine yer açılması için yaptıklarıdır. Aydın'ı devirip yerine geçmek isteyen gözünü para hırsı bürümüş Ahmet Hakan neredeyse çocuğu yaşında olan Buket Aydın'a dair internet sitelerine bilgiler sızdırdı ve aleyhine sistematik haberler yaptırdı. Saçı-sakalı tamamen beyazlaşmış; dede kıvamına gelmiş bir adamın haber bülteninde prompter okumak için çocuğu yaşında bir genç sunucu ile bu kadar uğraşması ve uydurma haberler servis etmesi aslında çok zavallıca ve acınası bir olaydır. Üzücü gerçekten"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar