GÜNDEM

Cem Küçük: Musa Kart ve Murat Sabuncu tutuklamaları yanlış!...

Cem Küçük: Koray Çalışkan operasyonu ne kadar doğruysa Oğuz Güven, Musa Kart, Turhan Günay, Gökmen Ulu, Murat Sabuncu vs gibi tutuklamalar o kadar yanlıştır.

Cem Küçük: Musa Kart ve Murat Sabuncu tutuklamaları yanlış!...

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "Bu operasyon (Koray Çalışkan'ın gözaltına alınması) ne kadar doğruysa Oğuz Güven, Musa Kart, Turhan Günay, Gökmen Ulu, Murat Sabuncu vs gibi tutuklamalar o kadar yanlıştır" dedi.

"MİT tırları hadisesi bir şeref meselesidir" diyen Cem Küçük, "Buna dünyanın hiçbir devleti izin vermez. (...) Amerikan devleti bu konuya yargıyı da hiç karıştırmaz ve bir şekilde sessiz sedasız o şahısları buharlaştırır. Rus devleti ise doğrudan öldürür. Türkiye ise yargı yoluyla mücadelesini veriyor" ifadelerini kullandı.

ÇALIŞKAN MEŞRU BİR MUHALİF DEĞİLDİR

"Koray Çalışkan hadisesi böyle bir adli meseledir" diyen Cem Küçük şöyle devam etti: "Çalışkan meşru bir muhalif değildir. Türkiye'nin millî güvenliğini hedef almış FETÖ'nün 2013'ten bu yana aparatçiği olmuştur. Fetullah Gülen tarafından gebe bırakılmış, kontrol altına alınmıştır. MİT tırlarını durduran vatan hainlerinin tetikçiliğini yapmıştır."

"KORAY ÇALIŞKAN ÖRGÜTE ÜYE OLMADAN TETİKÇİLİĞİNİ YAPTI"

Koray Çalışkan'ın attığı twitler ve Artı1 televizyonundaki programında örgüt tetikçiliği yaptığını savunan Cem Küçük, "Koray Çalışkan olayı aynı Kadri Gürsel ya da Ahmet-Mehmet Altan olayı gibidir. Çalışkan, FETÖ üyesi olmamakla birlikte tıpkı Kadri Gürsel gibi FETÖ'ye sistematik yardım ve yataklık etmiştir" iddiasında bulundu. 

MUSA KART, GÖKMEN ULU VE MURAT SABUNCU TUTUKLAMALARI YANLIŞ!

Koray Çalışkan'ın gözaltına alındığı operasyona destek veren Cem Küçük şöyle devam etti: "Öte yandan bu operasyon ne kadar doğruysa Oğuz Güven, Musa Kart, Turhan Günay, Gökmen Ulu, Murat Sabuncu vs gibi tutuklamalar o kadar yanlıştır. Bunlara gerek yoktur. Bunlar millî güvenlik meselesi değildir."

MALTEPE MİTİNGİNE "FETÖ MİTİNGİ" DEMEK BÜYÜK YANLIŞ!

"CHP'nin yüz binlerce vatandaşın katıldığı Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüşüne FETÖ yürüyüşü demek de büyük yanlıştır" diyen Cem Küçük, "Maltepe mitingindeki yüz binlerce insan FETÖ'cü mü? Bu değerlendirme doğru değildir. O kitle tipik CHP'li kitledir. Demokrasilerde böyle muhalefet mitingleri olur. Hem de demokratik sistem için bu mitingler iyi olur. İnsanlar rahatlar, deşarj olur ve muhalefetini haykırır."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar