POLEMİK

Cem Küçük Murat Yetkin ve Ahmet Hakan'ı topa tuttu

Türkiye yazarı Cem Küçük, Hürriyet yazarları Ahmet Hakan ve Murat Yetkin'e çok sert eleştirilerde bulundu... Murat Yetkin'e, Kadri Gürsel'i hatırlattı...

Cem Küçük Murat Yetkin ve Ahmet Hakan'ı topa tuttu

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Aydın Doğan ve Doğan Grubu yazarları için çok sert bir yazı daha kaleme aldı...

Yazısına "Vatana ihanet ve yolsuzluk" başlığını atan Cem Küçük, "Aydın Doğan'ın adamları bozgunculukta sınır tanımıyor" dedi...

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan için "Normalde sokağa çıkamayacak kadar yolsuzluğa batmış Yozgat kuzusu" diyen Cem Küçük, Ahmet Hakan'ın masum insanlara iftira atmaya devam ettiğini iddia edip, Hürriyet yazarı Murat Yetkin'in de "Bir Amerikan istihbaratçısı ağzıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı açıkça tehdit etmekle" suçladı ve hükmünü açıkladı: "Bunun adı vatana ihanettir..."

"MURAT YETKİN, YAZDIĞIN YAZI SUÇ... ABD'YE Mİ ÇALIŞIYORSUN?"

Murat Yetkin'in "ABD'nin, Türkiye'ye savaş açan bu hukuksuz operasyonuna çok sevindiğini" belirten Cem Küçük, "Yetkin'in dünkü yazısı TCK'ya göre açık suçtur. Yetkin sen Amerikan ajanı mısın? CIA'de mi çalışıyorsun?" ifadelerini kullandı.

MURAT YETKİN'E KADRİ GÜRSEL'İ HATIRLATTI

Ardından da Murat Yetkin'e şu hatırlatmayı yaptı Cem Küçük: "Yetkin'in ağzıyla, yani Türk düşmanı bir yabancı devlet görevlisi gibi yazı yazan bir adamı hatırlıyorum: Kadri Gürsel."

ACABA AYDIN DOĞAN BU YAZI İÇİN NE DÜŞÜNÜYOR?

Murat Yetkin'in yazısında Erdoğan'a diktatör denildiğini, tutuklanabileceğinin ima eedildiğini belirten Cem Küçük örnek olarak da Yetkin'in, "ABD yasalarına göre tutuklanabilecek bazı liderler BM çalışmaları için New York'a gelip.." cümlesini koydu ve sordu: "Acaba Aydın Doğan bu cümle ve yazı için ne düşünüyor acaba?"

"AHMET HAKAN SENİN HALİNE ÇOK GÜLÜYORUM"

"Yozgat kuzusu" dediği Ahmet Hakan'a seslenen Cem Küçük, "Eğer adamsan zaten medeni ölü olan Melis Alphan'a değil Murat Yetkin'e karşı çıkarsın. Biz muhafazakârlara yaltaklanmak için bitmiş, zavallı Alphan'a vururken kantarın topuzunu kaçırıp ensesti savunur duruma düştün. Hâline çok gülüyorum" dedi.

"YOLSUZLUK SABIKAN UYAP KAYITLARINDA DURUYOR"

Ahmet Hakan'ın ile İhlas Medya Grubu patronu Mücahit Ören ile ilgili yazılarına da cevap veren Cem Küçük, "Bir yandan da masum insanlara yolsuzluk iftirası atıyorsun. Oysa sen ve kardeşinin kirli yolsuzluk sicili UYAP kayıtlarında da mevcut. Yozgat kuzusunun kardeşinin avukat Cesim Parlak’ın 200 bin lirasını dolandırdığı iddiası yargı kayıtlarında mevcuttur" dedi.

"HORTUMLADIĞINIZ PARALAR NEDENİYLE İMAM BABANIN EVİNE HACİZ GELDİ..."

"Ahmet Hakan'ın kardeşi Abdullah Coşkun’un, iş adamı Halim Aydın’ın 4 milyon 380 bin lirasını hayali şirketler aracılığıyla aldığı da gerçektir" diyen Cem Küçük, yazısını şöyle bitirdi:

"Bu dosya da hâlen yargıdadır. Akit gazetesi 11 Aralık 2014’te bu hırsızlık olayını Silivri İcra Müdürlüğü belgeleriyle yazmıştı. Halim Aydın’ın paralarını hortumladığınız için rahmetli imam babanızın iki evine birden haciz geldi. İmam olan babanızın evlerine oğullarının yaptığı hırsızlıklar yüzünden Silivri İcra Müdürlüğü el koydu.. Halim Aydın'ın borçlarını ödediniz mi Yozgat kuzusu? Hani İlhan Kesici de araya girip "Ben Abdullah ve arkadaşlarını tanıyorum. Borçlarını ödeyecekler" demişti. 4.380.000 TL (Dört milyon, üç yüz seksen bin) parayı ne yaptınız? Bu gerçekleri daha önce yazmıştım ve seni uyarmıştım Yozgat kuzusu. Ama korkunun ecele faydası yok. Yargıdan kaçamazsınız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar