POLEMİK

Cem Küçük İsmail Saymaz ve Nevşin Mengü'yü topa tuttu!..

İrfan Değirmenci üzerinden İsmail Saymaz ile Nevşin Mengü ve Ahmet Hakan'a yüklenen Cem Küçük, "Hepinizi toplasak şu İrfan kadar etmezsiniz" dedi...

Cem Küçük İsmail Saymaz ve Nevşin Mengü'yü topa tuttu!..

Cem Küçük, Doğan Medya Grubu'nu topa tutarken İsmail Saymaz'a özel bir bölüm açtı...

İrfan Değirmenci üzerinden İsmail Saymaz'a yüklenen Cem Küçük, aynı konuda CNN Türk Ana Haber sunucusu Nevşin Mengü'yü de unutmadı!..

SAYMAZ KONUSUNDA, ENVER AYSEVER'E DESTEK VERDİ

Enver Aysever'in İsmail Saymaz hakkındaki suçlamalarına destek veren Cem Küçük, "Bylock İsmail işçi dostu falan değildi. Hep muhalefet rantının peşindeydi" dedi. Enver Aysever de Saymaz için, "Muhalefet rantını yiyen, zor dönemeçte gıkı çıkmayan birisi" olarak suçlamıştı.

DEĞİRMENCİ İÇİN AHMET HAKAN'I ADRES GÖSTERDİ!

Sosyal medya hesabı üzerinden seri twitler atan Cem Küçük, İrfan Değirmenci'nin kovulmasıyla ilgili de isim vermeden Ahmet Hakan'ı suçladı: "Net bilgidir ki, daha önce Enver Aysever'i kovduran aynı Doğan şürekası bu sefer de İrfan'ı kovdurdu."

Enver Aysever de CNN Türk'teki "Aykırı Sorular" programının bitirilmesinin sorumlusu olarak Ahmet Hakan'ı göstermişti...

NEVŞİN MENGÜ'YE "ŞOFÖR NEBAHAT" DEDİ

"Bylock İsmail kendinden başka hiç kimse için fedakarlık yapmayacak olan Aydın Doğan'ın tetikçisi sahte bir solcudur. Her şeyi yalan" diyen Cem Küçük, Enver Aysever'e gönderme yaparak, "Ben de günaydın solcular diyorum:)" ifadelerini kullandı.

Nevşin mengü'nün İrfan Değirmenhci konusunda sessiz kalmasını da eleştiren Cem Küçük, Mengü'ye "Şoför Nebahat" dedi...

İşte Cem Küçük'ün o paylaşımları:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum