MEDYA KÖŞESİ

Cem Küçük: Hepiniz FETÖ’yü desteklediniz, hukuki sonuçlarına katlanacaksınız

Eren Erdem hakkında verilmiş olan tutuklama kararının doğru bir karar olduğunu söyleyen Cem Küçük, Emin Çölaşan’ın da Erdem gibi tutuklu olması gerektiğini fakat yaş haddinden kurtardığını iddia etti.

Cem Küçük: Hepiniz FETÖ’yü desteklediniz, hukuki sonuçlarına katlanacaksınız

FETÖ'ye yardım ve yataklık eden herkesin 2019 yılı içerisinde bedel ödeyeceğini, Karşı gazetesinin tüm elemanlarının Eren Erdem gibi yargılanacağını iddia eden Küçük, "İki Barış’ın Karşı gazetesinde neler yazdıkları arşivlerde .Emin Çölaşan ve Eren Erdem ne yapmışsa Soner Yalçın da burada aynısını yapıyor. 17/25 Aralık darbe teşebbüsünü destekliyor. O süreçte Soner Yalçın’ın yazıları her şeyin ispatı. Peki Soner Yalçın FETÖ’cü mü? Hayır değil ama Başkan Erdoğan’ın yok edilmesini istediği için tıpkı Vural Ergül ve Eren Erdem gibi FETÖ’ye üye olmamakla beraber bilerek ve isteyerek FETÖ’ye yardım ve yataklık yapıyor." ifadelerini kullandı. 

Hepiniz FETÖ’yü desteklediniz, hukuki sonuçlarına katlanacaksınız

17-25 Aralık darbe teşebbüsüyle beraber Fetullahçı teröristler Türkiye’mize saldırdığında Başkanımız Erdoğan önderliğinde bizler direndik ve kazandık. FETÖ’yü bir avuç cesur insan olarak biz bitirdik. Bizler Gülenist darbecileri yok ettik.
Bizler kelle koltukta savaşırken peki ya Sol-Kemalist darbeci zihniyetin yazarları ne yapıyordu? Hepsi birden FETÖ’nün Tayyip Erdoğan’ın kellesini alması için mücadele ettiler. Cumhurbaşkanımızın FETÖ tarafından yok edilmesini istediler. Kemalist darbeciler ortak düşman gördükleri Başkan Erdoğan’ı bitirmek amacıyla FETÖ’ye yardım ve yataklık ettiler. Zaten 15 Temmuz ihaneti de FETÖ önderliğinde bir koalisyondu. 2019 yılı içinde tüm bu hainlerin hepsi birden hukuken ağır bedel ödeyecekler. FETÖ üyesi olmamakla beraber FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım ve yataklık ettiler.
İşte CHP’li Eren Erdem ve bu sene içinde soruşturması çok daha derinleşecek olan Karşı gazetesi davası budur. 19 sene hapisle yargılanan Eren Erdem ile ilgili sayın savcılarımızın istediği yeniden tutuklama kararı da sonuna kadar doğrudur. Erdem biliyorsunuz daha önce de yurt dışına kaçarken yakalanmıştı. Yine malum Odatv takımı İstanbul Cumhuriyet Başsavcımız İrfan Fidan ve ekibi aleyhine kara propaganda faaliyeti yürütüyorlar. Sırf Eren Erdem olayından ötürü bunu yapıyorlar. Ayrıca darbeye yardım ve yataklık katalog suç kapsamındadır. Tutuklu yargılanmayı gerektirir. 17-25 Aralık darbesine açıkça yardım etmiş Emin Çölaşan’ın tutuklu olmamasının sebebi 1942 doğumlu olup yaş haddinden kurtarmasıdır. Mesela Çölaşan 1962-72 doğumlu olsa, muhtemelen Eren Erdem gibi tutuklu olacaktı.
Karşı gazetesinin FETÖ yayın organı olduğu hukuken sayın savcılarımız ve hâkimlerimiz tarafından ortaya kondu. 17-25 Aralık darbe teşebbüsünü desteklemek için kurulmuş olan bu FETÖ gazetesinin tüm elemanları da tıpkı Eren Erdem gibi yargılanacak. Millî İstihbarat Teşkilatımızın gizli belgelerini yayınlamak vatana ihanettir. Karşı yazarları bu kapsamda da yargılanacaklar. FETÖ’nün Karşı gazetesi bağlamında yeni iddianameler yolda. Ayrıca savcılarımız 17-25 Aralık için kurulmuş olan Artı 1 TV’nin FETÖ yayın organı olduğu konusunu da soruşturuyor. Artı 1 TV’nin anchormani olan Uğur Dündar niye telaşlanıyor ve cesur gazeteci Fuat Uğur’a saldırıyor onu iyi düşünmek lazım.
Uğur Dündar istiyor ki, bizim tarafın bütün yazarları kendine yaltaklandığı bilinen sözde muhafazakâr korkak yazarlar gibi olsun. “Uğur Bey ne güzel yazmış” diyen etkisiz kalemler olsun ama Fuat Uğur gibi yürekli kalemler çıkmasın. Kim kiminle iş birliği yapıyor HTS, SMS, WhatsApp, Facetime görüşmelerinde neler dönüyor, hepsi biliniyor. Her şeyin bir zamanı var.
Bu arada bilinmeli ki, “Biz zamanında FETÖ’cü savcıların Ergenekon davasına karşı çıktık. Biz FETÖ’cü değiliz” argümanı hukuken çöptür. İşte Ergenekon dönemi en sert Fetullah düşmanı avukatı Vural Ergül’ün 15 Temmuz askerî darbesini nasıl desteklediği açık. Çünkü Kemalist Ergül ile FETÖ’nün hedefi ortak. FETÖ yayın organı Karşı gazetesi yazarı Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan FETÖ tarafından örgütsel hesaplaşma kapsamında tutuklandılar ama sonra gidip FETÖ maaşıyla FETÖ yazarı oldular. İki Barış’ın Karşı gazetesinde neler yazdıkları arşivlerde duruyor. Soner Yalçın da FETÖ’cü Karşı gazetesini destekledi. Çünkü Odatv ile FETÖ örgütünün hedefi ortaktı: Başkan Tayyip Erdoğan’ı yok etmek! Nitekim Terkoğlu ve Pehlivan’ın lideri Soner Yalçın 24 Aralık 2013’te aynen şu satırlarla 17-25 Aralık FETÖ darbe teşebbüsünü desteklemiş ve Başkan Erdoğan’a hakaretler etmişti:
“Cam evde oturup başkasına taş atmayacaktınız. Sonuçta, ‘elin oğlu’ paçanızı böyle aşağıya alır. ABD, İsrail size, ‘İran’a ambargo var, ticaret yapmayın’ diyecek ve ‘cam evde oturan’ siz kurnazlıkla dolambaçlı yollara girip cebinizi dolduracaksınız. En tepedeki ‘seyrek bıyıklı asabi adam’ dâhil, bunlar kavramlarla düşünmeyi bilmiyor.”
Emin Çölaşan ve Eren Erdem ne yapmışsa Soner Yalçın da burada aynısını yapıyor. 17/25 Aralık darbe teşebbüsünü destekliyor. O süreçte Soner Yalçın’ın yazıları her şeyin ispatı. Peki Soner Yalçın FETÖ’cü mü? Hayır değil ama Başkan Erdoğan’ın yok edilmesini istediği için tıpkı Vural Ergül ve Eren Erdem gibi FETÖ’ye üye olmamakla beraber bilerek ve isteyerek FETÖ’ye yardım ve yataklık yapıyor. Örgütler farklı ama düşman ortak: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan! Nitekim bakın Vural Ergül’ün o darbeci tweetlerini Odatv ve benzerleri tek kelime ile bile eleştirmedi. Tam aksine Vural Ergül’e sahip çıktılar. Sahip çıktıkları Kemalist Vural Ergül’ün Fuat Uğur tarafından deşifre edilen tweetleri şöyle:
“Eyyyyyyyy! Yurtta Sulh Konseyi! Nerede kaldın?
Genelkurmay’dan resmî açıklama: TSK ülke yönetimine bütünüyle el koymuştur! Hayırlı olsun, teşekkürler Genelkurmay… Genelkurmay açıkladı:
TSK, ülke yönetimine el koymuştur… Teşekkürler… Hayırlı uğurlu olsun…
Yurtta Sulh Konseyi işbaşında! :)))) Bin yaşa! Yurtta Sulh Konseyi
TRT’de bildiri okunuyor Sıkıyönetim ilan oldu!”
Daha önce de söyledim ve yazdım, eğer 15 Temmuz gecesi askerî üniformasıyla İlker Başbuğ TRT ekranlarına çıksaydı ve bu rezil bildiriyi aynen okusaydı tüm bu Kemalistler darbeye destek verirdi. Odatv ve Cumhuriyet gibi gazeteler en başta alkışlardı. Vural Ergül ile aynı coşkuyu paylaşırlardı. 15 Temmuz’u desteklememe sebepleri bu darbenin FETÖ darbesi olmasıydı. Zaten Uğur Dündar bunu itiraf ediyor. F tipi darbe olduğu için karşı çıkıyor ama 27 Mayıs tipi sol-Kemalist darbe olsa canhıraş desteklerdi. Olay bundan ibarettir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar