POLEMİK

Cem Küçük: Fatih Altaylı 90'lı yıllarda "kirli ajancılık" oynadı

Fatih Altaylı'nın "1990'lı yıllarda istihbarata çalıştığının resmi kayıtlarda" olduğunu savunan Cem Küçük, Hüseyin Gülerce ile Altaylı'nın "çalışma şeklini" yazdı...

Cem Küçük: Fatih Altaylı 90'lı yıllarda "kirli ajancılık" oynadı

Fatih Altaylı-Hüseyin Gülerce polemiğine bir kez daha dahil olan Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "Hüseyin Gülerce DEVLET'in adamı" tezini bir kez daha dillendirip Fatih Altaylı'ya yüklendi...

Hüseyin Gülerce için "DEVLET'e 11 Şubat 2012'den itibaren tam hizmet etmiştir ve DEVLET için bilgi toplamıştır. Bu bir iddia değil resmî bir gerçektir" diyen Cem küçük, "FETÖ medyasına yapılan tüm operasyonların temelinde Gülerce'nin harcı vardır. Hidayet Karaca ve Ekrem Dumanlı'yı tutuklatma kararı çıkartan Gülerce'dir. Hidayet Karaca hâlâ içerdeyse Gülerce sayesindedir" ifadelerini kullandı.

ZAMAN VE İPEK MEDYAYA GÜLERCE VE MAHÇUPYAN EL KOYDURDU

"Türkiye'de biraz gazetecilik olsa hem İpek grubuna hem Zaman grubuna el konmasının hukuki temeli olan mahkeme kararlarında Gülerce'nin büyük rolü bilinir" diyen Cem Küçük, "Şimdi çok farklı görüşlerdeyiz ama Zaman'a el konmasını hukuken sağlayan bir diğer isim de Etyen Mahçupyan'dır. Zaten bu da resmî mahkeme kayıtlarında vardır" iddiasında bulundu.

"FATİH ALTAYLI MİT AJANI" İDDİASINI TEKRAR GÜNDEME GETİRDİ

"Gülerce'nin DEVLET görevi Fatih Altaylı'nın karanlık 90'larda G.T. ile kurduğu kirli ve kriminal ilişkiye benzemez" diyen Cem Küçük, Fatih Altaylı'nın 1990'lı yıllarda DEVLET'e çalıştığı yani istihbarata çalıştığı iddiasını yıllar sonra tekrar gündeme getirdi:

"DEVLET arşivinde Altaylı'nın 'ajancılık' oynamaya kalktığı o kirli yıllara dair detaylı bilgiler var. Bir gün gerekirse o bilgiler de açıklanır ama suratına tükürülse 'yarabbi şükür' diyenler DEVLET tokadı yemeden uslanmazlar. O kirli ilişkide bir zerre DEVLET'e hizmet yok..."

7 ŞUBAT SÜRECİNDE HAİN MANŞETLER ATTI

"Hem 7 Şubat hem 17-25 Aralık darbe girişiminde Fatih Altaylı'nın yönettiği medya grubu Habertürk'ün net şekilde FETÖ'nün yanında durduğunu" savunan Cem Küçük, "Hele 7 Şubat darbe girişimi sürecinde Altaylı Fetullahçı polis şeflerinin tam emrinde Türkiye aleyhine iğrenç yazılar yazmış ve hain manşetler atmıştır" ifgadelerini kullandı.

"FATİH ALTAYLI ÖZÜ İTİBARİYLE KORKAK BİR ADAM"

"Özü itibariyle korkak bir adam olan Altaylı o dönem 28 Şubat davasından da çok korktuğu için FETÖ'nün tam kucağına oturmuştur" diye yazan Cem Küçük, "Kısacası Hem 7 Şubat hem 17-25 Aralık sürecinde Altaylı'nın bu ülkeye ihanet ettiği çok açıktır. DEVLET bu ihaneti asla unutmuyor ve hesabını sorması sadece verilecek bir karara bakar" iddiasında bulundu.

CİNER MEDYA GRUBU'NA GÖZDAĞI VERDİ

Cem Küçük yazısında Ciner Medya Grubu'na da gözdağı vererek yazısını şöyle bitirdi: "Hainleri koruyan kollayan şirketler, holdingler varsa da o şirketlerin de Akın İpek gibi bitmesi DEVLET'in bir kararına bakar."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar