MEDYA KÖŞESİ

Cem Küçük: Eski Türkiye medya aktörleri teker teker yargılanacak

Sadece Doğan Medya bağlamında değil tüm Türk ana akım medyasında köklü değişiklikler olacağını iddia eden Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük hukuk meşhur Eski Türkiye medya aktörlerinin teker teker yargılanacağını yazdı.

Cem Küçük: Eski Türkiye medya aktörleri teker teker yargılanacak

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük bugün yazısında Türk anaakım medyasına yönelik hukuk operasyonlarının arka arkaya patlayacağını ve meşhur Eski Türkiye medya aktörlerinin teker teker yargılanacağını yazdı.

Cem Küçük, Sadece Doğan Medya bağlamında değil tüm Türk anaakım medyasında köklü değişiklikler olacağını iddia etti.

İŞTE YAZISINDAN BİR BÖLÜM

Sevgili okurlarım Türk tarihine “22 Mart medya devrimi” olarak şimdiden geçen olaydan bir gün önce olan 21 Mart gününden bugüne kadar attığım tweetlerin ve yazdığım yazıların aynen hayata geçtiğini görüyor ve bana yüzlerce mail gönderiyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim. Bu ülkenin akıllı insanları yaşanan devrimin farkında. Gazeteci milleti ise bu konuda kendini kandırıyor. Artık medyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Buradan tüm okurlarıma bilerek taahhüt ediyorum ki, 22 Mart devrimini izleyen 6 aylık süre içinde Türk anaakım medyasında Eski Türkiye’nin tortusu bile kalmayacak. Sadece Doğan Medya bağlamında değil tüm Türk anaakım medyasında önümüzdeki 6 ay içinde büyük bir temizlik olacak. Birazdan detaylarını vereceğim hukuk operasyonları arka arkaya patlayacak ve meşhur Eski Türkiye medya aktörleri teker teker yargılanacak. 22 Mart devrimini yapan ruhun kesin mutabakat kararıdır bu. Bu tarih Yeni Türkiye’nin zaferinin dönüm noktasıdır...

CEM KÜÇÜK’ÜN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar